Дъжд обърка плановете на "Изида къп“

Излелият се над Добрич дъжд в днешния ден преди обед обърка плановете на домакините за втория ден от международния турнир по тенис за юноши и девойки до 12 г. "Изида къп".

Дъжд обърка плановете на "Изида къп“

Излелият се над Добрич дъжд в днешния ден преди обед обърка плановете на домакините за втория ден от международния турнир по тенис за юноши и девойки до 12 г. "Изида къп". От предвидените мачове на двойки се изиграха само 4 двубоя от мъжката схема, при това в залата на местния клуб. По програма трябваше да се проведат срещи и от утешителния турнир на сингъл.

 
В 4-те мача на двойки България постигна 3 победи. С успех се поздравиха и двата тандема от А и Б отборите от програмата "3Т", както и двойката Адриано Дженев/Янаки Милев. 
 
Най-безпроблемна бе победата на Динко Динев/Светлин Керемедчиев, които спечелиха срещу турската двойка Атакан/Атламъс с 6:1, 6:2. Драгомир Драганов и Виктор Марков пък надиграха молдовците Бровинчи и Казак с 6:2, 6:3. Така Марков си върна на Казак за загубата на сингъл в първия кръг вчера.

В много тежък мач пък Дженев и Милев измъкнаха успеха над румънците Казаку и Фату със 7:6(1), 2:6, 10-5. Единствената загуба допусна дуетът Християн Боримечков/Димитър Къртев, който отстъпи пред Лунгу/Мурариу (Рум) с 4:6, 1:6.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки