Главният мениджър на Сливнишки герой: ЦСКА твори история, която ще остане за поколенията

При нас няма премии за равен, отсече Венци Рангелов след 2:2 с "армейците" на "Васил Левски"

Главният мениджър на Сливнишки герой: ЦСКА твори история, която ще остане за поколенията

Главният мениджър на Сливнишки герой Венцислав Рангелов заяви наблегна повече на сезона, който прави ЦСКА, отколкото на факта, че неговият тим от Сливница е първият този сезон, който не загуби от „армейците” след 2:2 на „Васил Левски”.

„Много усилия положи нашият отбор да бъде равностоен на лидера в класирането и един от стойностните отбори в България, защото ЦСКА си е ЦСКА. За нас това равенство е равнозначно на победа. ЦСКА прави една история и искам да поздравя Ицо (Янев) и неговия щаб с това, което направиха, неочаквано за много специалисти във футбола, но след поколения това ще остане една история, която надали някога ще се повтори в българския футбол – един от водещите отбори в България да иде в третия ешелон, да гради всичко от нула и да играе финал за Купата, само адмирации за ЦСКА. Не бих могъл да кажа, че нашият отбор с  нещо е превъзхождал ЦСКА, но имахме възможност дори да победим. И двата отбора не се борим за нищо. Те отдавна са лидери, надявам се скоро да се върнат в професионалния футбол. Първи нашият клуб Сливнишки герой излезе с декларация в подкрепа на ЦСКА. За тях пътят е само един – да се върнат в професионалния футбол, дай Боже това да се случи. Нашите футболисти не подценяват никога, те са смирени и целта им е само да играем красив и хубав футбол. Предната среща решихме да играем нашето домакинство на „Българска армия” по повод благотворителност. Тогава бяхме равностойно и до 70а-ата минута и не ни беше свирена чиста дузпа. Тогава ако ни бе дадена, не се знаеше дали нямаше да е същият резултатът. ЦСКА има реални шансове да остане в историята с това, че за първи път един аматьорски клуб може да спечели купата на страната. Финалът е много по-различен от всеки друг мач и нищо никога не се знае и може по-добрият да загуби,. Не подценявам Монтана, но смятам, че има подем в ЦСКА и те са фаворит и нищо не губят”, сподели Венци Рангелов на пресконференцията си след ремито с ЦСКА на националния стадион.

Рангелов подчерта, че за ремито с ЦСКА няма да има премии в Сливнишки герой.

„При нас са регламентирани премиите, за равен не предвиждаме премии. Ние сме беден клуб, момчетата знаят, че нямаме такива възможности. Когато имаме 5 лева и им кажем, че имаме 5 лева, ние им ги даваме. Не им обещаваме по 1000 лева и после да не им дадем нищо. Най-важното е, че играем стойностен футбол и това се оценява от футболната общественост”.

„Не бих казал, че точката е важна за нас, защото първенството е към края си, а бяхме с 9 точки пред Миньор и знаехме, че можем да идем по-напред. Радвам се, че нашият отбор изигра един стойностен мач и може би равностоен на един отбор, който знаем, че мястото му е в професионалния футбол. Това беше борба за добро представяне, а не за точка. Смятам, че всеки един от състезателите на терена знаят, че играят за себе си и клуба. Не бихме могли да ги мотивираме за такъв мач,. Да се каже, че сме ги надъхвали не бих могъл да го определя за надъхване”.

Шефът на Героя нападна съдията Георги Игнатов, който свири последния си мач.

„Това е последен мач на Игнатов, но това не му е първи мач, който го свири срещу нас. Имаше фаул за нас преди ъгловия, след който ЦСКА изравниха.  Две от нашие момчета пострадаха сериозно, беше ударен нашият нападател с лакът в главата. В другия случай нашият основен халф му беше разпран глезена долу, пак не последва никакво съдийско отсъждане, не искам повече да го коментирам. Жив и здрав да е, вече без футбола мисля, че никой от отборите не би съжалявам, че той напуска съдийството”.

 

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

Изненада: Монтана се раздели с треньора

Николай Митов напусна „Огоста“

Треньорът на Струмска слава за съдийството срещу Спартак (Вн): Пълно безумие!

„Вината е в нас, защото не сме подготвени физически да играем 10 срещу 14“

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки