ФК Марица съди Петър Курдов за 30 000 лева

На днешното дело като свидетел дойде Алексей Петров

ФК Марица съди Петър Курдов за 30 000 лева

Бившият шеф и треньор на футболен клуб Марица Петър Курдов бе даден съд от настоящото ръководство на клуба. Искът е заведен срещу него за 30 000 лева. Според настоящите шефове, представлявани от Владимир Фатов, тези пари са постъпили в касата на Марица, но няма документи как са изразходвани. Затова Петър Курдов трябва да възстанови цялата сума, тъй като е ощетил клуба.

На днешното дело като свидетел дойде Алексей Петров- президент на българската и Балканската федерация по карате. Той заяви, че по време на управлението на Петър Курдов е помогнал на клуба с повече от 50 000 лева.

"Направих го тъй като Петър Курдов е футболна легенда", подкрепи своя приятел Алексей Петров. Той добави, че парите са изразходени по предназначение и няма причина да бъде търсена отговорност от  Петър Курдов, независимо от липсата на документи за тяхното харчене. Алексей Петров каза, че преди време е дал на Марица автобус за 300 000 лева, който да бъде използван за превоз  състезатели за мачове. След като започнали  обаче разправиите между враждуващите лагери си го прибрал обратно.

„Те провеждаха  общо събрание след общо събрание – единият и другият лагер. Имах информация за възникнало вътрешно напрежение и че клубът е разделен на две, а също, че се води борба. Затова си взех автобуса“, добави още Алексей Петров.

Той поясни, че е помогнал на бившето ръководства на Марица  да сключи два договора с рекламодател за 30 000 лева.

„Бях им консултант, като предмет на договорите беше, да се сложат рекламни винили и пана на съответната фирма на стадион „Марица“. Договорите бяха изпълнени и рекламодателят беше доволен“, заяви бизнесменът.

След това добави, че и други футболни клубове са го канили да помага, но е откликнал само на Марица заради Петър Курдов.

Самият Петър Курдов заяви, че в заведения срещу него иск вижда дългата ръка на кмета на район „Северен“ Ральо Ралев, който пък е футболист в клуба. Ограбиха ми труда за две години.  Спомнете си къде беше Марица в класирането, когато аз бях начело на клуба и къде е сега и попитайте сегашните управници как смятат да развиват клуба в бъдеще.  Вижте и игрищата в какво състояние са,  коментира Петър Курдов.

"Аз нямам никакви притеснения за мен. Алексей Петров свидетелства днес пред съда в моя защита. Той заяви, че е дал над 50 000 лева за Марица  заради мен и аз мога да дължа отчет само на него. Явно обаче не е важно да се помага на футбола и спорта, а да се правят интриги", коментира Петър Курдов.

Групата на Спартак Вн за Радомир

"Соколите" гостуват в събота

Спартак Вн намери заместник на контузен белгиец

Голмайсторът на втория тим е решението на проблема

Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки