Стойчо Стоев: Харесва ми, че сме отбор+ВИДЕО

Ние нямаме звезди и разчитаме на колективната игра

Стойчо Стоев: Харесва ми, че сме отбор+ВИДЕО

Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев остана доволен от убедителния успех на своя отбор над Черно море с 5:1. Той отдаде категоричната победа на колективната игра и похвали своите за играта и облика си в днешната среща.

 

"Срещу Черно море се играе трудно. Те са сериозен отбор, но ние играхме с настроение днес. Почнахме лежерно и бързо допуснахме да ни изравнят, но после взехме инициативата и реализиахме положенията си. Ние се стремим да пресираме противника дълбоко в половината му, но не всеки мач се получава. Всеки мач го правим. Харесва ми, че сме отбор. Ние нямаме звезди и разчитаме на колективната игра. Изглеждаме като сериозен отбор", започна радостният Стоев.

 

Треньорът на "сините" допълни, че според него двубоят с Лудогорец е бил най-стойностен за водения от него тим, въпреки че Левски не се поздрави с упех в този мач.

"Няма да правя съпоставки с никакви отбори, за да не стане объркване (смее се). Аз въпреки всичко мисля, че с Лудогорец ни беше най-силния мач. Защо казвам това? Далеч съм от мисълта да подценявам Черно море. Сериозен отбор с нелоши футболисти, но все пак Лудогорец на този етап с е с по-силни футболисти", продължи наставникът.

 

Стойчо Стоев коментира и представянето на героя в мача Венци Христов, който реализира хеттрик. 

"Точно преди втория гол на Христов имах идея да го сменя, но точно преди смяната вкара и го оставих да играе. Знаете, че когато един нападател отбележи получава допълнително увереност и видяхте какво стана. След това отново вкара и вече бе за смяна, за да обере овациите на публиката. Венци е полезен за отбора и то не само във фаза нападение. Той помага много и в защита", сподели Стоев, след което коментира представянето на автора на първия гол Божидар Краев. 

 

"Най-лесното е да убиеш един млад футболист след няколко слаби мача и да го извадиш от състава. Това можеше да рефлектира върху предстоящото му представяне. Хубавото е, че сега вкара гол, но се поизмори и го смених", заяви Стоев и говори за представянето на Максимилиан Карнер, за когото това беше дебют в официален мач за тази година. 

 

"Карнер не е играл сериозни мачове от началото на подготовката, затова имах притеснения за него. В течение на мача обаче подобри играта си. В един момент защитата ни беше прекалено назад и затова им подвиквах да се изтеглят. Това позволяваше на Черно море да са по-активни и затова им дадох напътствия на почивката", коментира Стоев.

 

Наставникът на Левски сподели, че се надява Бедоя да остане в Левски и през следващия сезон, защото според него е нужен на "сините".

"Бедоя е зависим от семейството си, което иска да се върне в Испания. Дано разбере, че е нужен на Левски и остане", завърши Стоев.

 

БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Етър е вековен!

Легендарния клуб на Велико Търново днес празнува 100 години

Лудогорец е на 90 минути от нов финал за Купата на България

Разградчани изковаха солиден аванс от 3:0 срещу Хебър в първия мач и реваншът изглежда протоколен

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки