Премахнаха над 1/3 от терена на "Армията"

Това е първата по-сериозна подмяна на игрище­то на "Армията" от 25 годи­ни

Премахнаха над 1/3 от терена на "Армията"

Ремонтните дейности на "Армията" продължават с пълна сила. Работници­те вече са премахнали над 1/3 от тревната настилка на терена. Вчера изпълните­лите товареха отстранени­те чимове за извозване извън стадиона. Очаква се в следва­щите няколко дни багерите да доразкопаят и останала­та част от игрището. Част от отстранените чимове бя­ха изпратени в комплекс "Царско село", за да послужат за подобрение на един от те­рените.

Пълната подмяна на трев­ното покритие на "Армията" трябва да завърщи преди старта на новия сезон. Така червените ще имат на разположение идеален терен за следващото първенство. Настилката, която ще бъде поставена от ЦСКА, идва от Хо­ландия. Това е и първата по-сериозна подмяна на игрище­то на "Армията" от 25 годи­ни. За последно бе направена по-сериозна подмяна на нас­тилката през 1990 г. След то­ва на няколко пъти имаше единствено козметично об­новяване, като последното беше преди 4 години. Най-ве­роятно под новото тревно покритие ще бъдат поставе­ни и тръби за отопление, но това е въпрос, който все още се дискутира и окончателно решение ще има през следващата седмица.

Паралелно с работата на "Армията" върви и пълното обновяване на двата терена в Панчарево, както и основно почистване. Цялата краткосрочна инвестиция от страна на благодетеля на ЦСКА Гри­ша Ганчев в базата ще е на стойност около 850 000 лева. Подобренията са били одобрени от министъра на спор­та Красен Кралев.

След това се планират много мащабни ремонтни дейности по "Армията", като най-вероятно ще се започне със секторите В и Б.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки