Българското Монте Карлo e домакин на втория турнир от Weekend tour 2016

И през тази година турнирите в „Санта Марина“ ще бъдат два – по един в началото и в края на лятото

Българското Монте Карлo e домакин на втория турнир от Weekend tour 2016

За четвърта поредна година, една от най-предпочитаните тенис дестинации по нашето  черноморие -  „Санта Марина“ край Созопол, ще бъде домакин на втория турнир от веригата любителски тенис турнири „Weekend Tour“ за сезон 2016.

И през тази година турнирите в „Санта Марина“ ще бъдат два – по един в началото и в края на лятото. Записването за първия турнир вече е отворено и всеки, който иска да направи един незабравим и вълнуващ старт на лято 2016, може да заяви своето участие в турнира. Той ще се проведе от 20 до 24 май, а форматите, в които участниците могат да премерят сили, са: поединично, двойки и смесени двойки.

​Какво ви очаква по време на турнира? В петък, 20 май, всички участници ще имат възможност да проведат първите си тренировки, преди планираните  за събота и неделя / 21 и 22 май/ срещи от форматите поединично – мъже и жени. В последните два дни - понеделник и вторник /23 и 24 май/, ще се изиграят всички двойкови формати.

Picture
Всеки желаещ да се включи в надпреварата или просто да прекара една незабравима почивка в уютна обстановка, може да се възползва от отличните пакети за настаняване, които в.с. „Санта Марина“ предлага за времето на турнира.

Генералните спонсори от Баболат отново са приготвили награди за участниците надхвърлящи 500 лева, а шампионът при мъжете ще получи като награда уикенд за двама, осигурен от домакините на турнира. 

Регистрация
Наредба / Правилник
​Списък участници
Оферта за настяняване
Picture

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки