Мениджърът на Вила готов да пусне Стилиян

Това е най-добрата новина откакто дойдох, казва Ерик Блек

Мениджърът на Вила готов да пусне Стилиян

Временният мениджър на Астън Вила Ерик Блек заяви, че е готов да пусне Стилиян Петров дори до края на този сезон, ако българинът поиска това. „Това е най-добрата новина, която съм полу­чил в клуба, откакто дой­дох", заяви той.

Блек най-вероятно ще остане в клуба и при но­вия шеф Найджъл Пиърсън. Човекът, кой­то създаде Лестър, ве­че мина през два рунда преговори с ръковод­ството на бирмингамци и само се очаква да подпише. Пиърсън ще има и последната дума дали Стилиян ще се върне в отбора.

Блек смени Реми Гард през януари и е изправен пред абсолютен антирекорд в клуба. В момента Астън Вила има 10 по­редни загуби и при нова при гостуването на Уотфорд изравнява постижението от 1963 г.

Все още няма яснота и около продажбата на клуба, след като американецът Ранди Лернър потвърди намеренията си да се оттегли. Прего­ворите му обаче с тръста на феновете зациклиха заради голямата цена, която той поиска.

В същото време Стилиян Петров обяви, че близкият му приятел Пол Ламбърт е най-до­брият вариант за нов на­ставник на Селтик. Ламбърт напусна * по взаимно съгласие Блекбърн и става сво­боден агент. Рори Дейла пък обяви, че също напуска поста в шотланд­ския гранд.

„За мен Пол е идеални­ят вариант", казва Сти­лиян пред пресата в Шот­ландия. Двамата бяха съотборници в Селтик, а в Астън Вила бълга­ринът бе помощник на Ламбърт, когато русокосият шотландец води от­бора. Ламбърт най-ве­роятно ще участва и на турнира по голф на фон­дацията на Стилиян на 8 май.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки