Берое представи юбилейния си екип (СНИМКИ)

Това ще бъде второто облекло на тима в предстоящия сезон

Берое представи юбилейния си екип (СНИМКИ)
Днес на специална пресконференция бе представен юбилейният екип на „Берое“ за стогодишния юбилей. Юбилейната фланелка бе показана за пръв път пред медии и фенове от Иво Иванов и Веселин Пенев.
 
Юбилейните фланелки ще се продават на ексклузивната цена от 45 лв. и ще бъдат пуснати в продажба на 7 май в 10:00 часа единствено в официалния фен магазин на клуба, който се намира на стадион „Берое“.

100godini
 
Футболистите ще използват този екип за пръв път по време на юбилейния мач с „Партизан“ (Белград, Сърбия), който ще се проведе на 17 май от 19:16 ч. на стадиона под Аязмото. Това ще бъде втори екип на „Берое“ за предстоящия юбилеен сезон 2016/17 г.
 
Екипът е с уникален дизайн и е изработен от немския производител на спортни стоки Uhlsport. В него са вградени и три специални елемента, които са в духа на стогодишнината на „Берое“. Това е юбилейният екип на „Берое“, от клуба го представят подробно:
 
flanelka-side
 
На юбилейната фланелка, както и през целия следващ сезон ще бъде използвана специалната емблема, която бе изработена от Михаил Михайлов по случай „100 години Светът е Берое“, след специално проведен конкурс. Новото лого на тима събира в едно традицията, историята и символиката на Стара Загора и „Берое“, като ги обгръща в една модерна и красива опаковка.
 
flanelka-emblema
 
Фланелката връща към корените на клуба с най-стария известен екип и е с черен цвят. Освен цветово, екипите от 20-те години са отправна точка и за някои от елементите по модела на юбилейната фланелка – бяла яка с триъгълник и бял маншет. Допълнени са бяла подложка в основата на фланелката и странични зелено-бели ивици, всичко това обединено в модерна визия и дизайн.
 
Тениската ще бъде допълнена от черни гащета и черни калци. Първият екип за следващия сезон ще остане зелен и ще бъде представен преди първите официални двубои на „Берое“.
 
На гърба на фланелките е бродиран слоганът за юбилея – „100 години Светът е Берое“.
 
grab
 
Във вътрешната част е интегриран друг специален елемент – един от любимите рефрени за феновете – „Един град, един отбор“, допълнен с барсът от герба на Стара Загора.
 
yaka
 
В бялата подложка в основата на юбилейната фленелка е добавена и стилизирана юбилейна емблема с цифра 100 до нея, която символизира вековния период.
 
b100

  

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки