Сензациите в пресата днес: Бекали предлага Никулае на ЦСКА

Румънският Ибрахимович е вариант за ЦСКА, предлагат Милиев на Партизан и още...

Сензациите в пресата днес: Бекали предлага Никулае на ЦСКА

„Тема Спорт”: Бекали предлага Никулае на ЦСКА

Румънският мениджър Йо­ан Бекали е предложил на ЦСКА нападателя Мариус Никулае, съобщава авторитет­ният румънски сайт gsp.ro. Ако трансферът стане факт, топстрелецът на Ди­намо Букурещ ще заформи убийствен тандем с бразиле­ца Жуниор Мораес. През миналия сезон Никулае отбеляза 19 гола в 29 мача за Динамо, а клаузата за разтрогването на договора му е около 500 000 евро.

Твърди се обаче, че Бекали е готов със схема, чрез която ЦСКА да не плаща нищо на Динамо, а да преве­де пари само на него и на футболиста. По този начин преди година той доведе на "Армията" Янис Зику и Жуниор Мораес. За националния тим на Румъния Никулае има 41 мача и 15 гола.

Преди няколко дни Бекали заяви пред "Тема Спорт", че ЦСКА може да забрави за привличането на футболис­ти от Румъния. По всичко изглежда обаче, че мениджьрът и собствениците на червените са изчистили взаимоотношенията си и ще продължат да работят заед­но.

"Бекали ни обеща да ни до­веде нова голова машина, ко­ято да отбележи толкова попадения, колкото Мораес през миналия сезон", заявиха от ЦСКА.

Според медиите в Румъния интерес към Никулае има още от клубове от Азия, Ки­тай, Южна Корея, както и от турския Сивасспор.

На ЦСКА е бил предложен и бившият халф на Левски Сержинъо Грийн, който в момен­та е със статут на свободен агент. „Армейците” изпитват остра нужда от играч на него­вата позиция.

”Меридиан Мач”: Румънският Ибрахимович е вариант за ЦСКА


Нападателят на Интер Денис Алибец е вари­ант за атаката на ЦСКА. 21-годишният талант е собс­твеност на „нерадзурите" от 2009 г., но така и не успя да се наложи в първия тим, за кой­то е изиграл само два официални ма­ча.



През миналия сезон румънският Ибрахимович е иг­рал за тима на Джика Хаджи Виторул (Констанца).

Мениджър на висо­кия 187 см Алибец е Джовани Бекали, който вече призна, че ще доведе нов нападател на „Бъл­гарска армия".

”Меридиан Мач”: Предлагат Милиев на Партизан

Защитникът на Лев­ски Йордан Милиев е бил предложен на сръбския гранд Парти­зан, научи "Меридиан Мач". "Гробарите" тър­сят централен защит­ник и дори са близо до трансфер на национала от Литекс Нико­лай Бодуров.



Именно това е накарало мени­джъри, които работят за Левски, да предло­жат Милиев на Парти­зан. В момента сърби­те проучват централ­ния защитник, но според запознати шансът Йордан да отиде в Белград са минимал­ни.

Милиев е един от футболистите на Левс­ки, които по всяка ве­роятност ще напуснат клуба по време на лятната пауза. През последните две годи­ни "сините" отказаха няколко оферти за за­щитника, като най-го­лямата от тях беше за 500 000 евро. Сега цената му е три пъти по-ниска.

”7 дни спорт”: Левски взима нов вратар от Видима

Ръководството на Лев­ски е напът да се уреди с нов вратар и да запълни оставената дупка от Бо­жидар Митрев. От Герена ще се опитат да си върнат Ивайло Василев, който играе под наем във Види­ма, разбра "7 дни спорт".

”Сините” търсят перспек­тивна резерва на Пламен Илиев, който също дойде на Герена от Севлиево. В последните седмици усилено се коментираше привличането на Валентин Галев от Локомотив София, но на стража не му допада идеята да е втора цигулка и да влиза само при нужда. Освен това сините ще трябва да платят трансферна сума, ако искат да прилапат вратаря на Жепейците.



От Левски вече са влезли в разговори с Василев, който е заявил, че няма нищо против да е резерва на Пацо Тигъра. Ивайло бе твърд титуляр за севлиевци през последния сезон, а и често попада в сметките на селекционера на младежкия национален отбор Михаил Мадански.

Миналият през школата на ЦСКА и Левски страж пази и за Чавдар Бяла Слатина в "Б" група пре­ди два сезона. Очаква се Василев да се появи на първата тренировка на Левски, която е на 14 юни на Герена. Трети вратар на сините и през новия сезон ще бъде юношата Димитър Илиев.

"7 дни спорт": Васко да Гама влиза в битка с Левски за Даксон

Васко да Гама е на път да влезе в битка с Лев­ски за привличането на бразилската звезда на Локомотив Пд Даксон да Силва, научи "7 дни спорт". Според запоз­нати бразилският клуб подготвя конкретна оферта до черно-бели­те за закупуването на 24-годишния бразилски техничар.



Интересното е, че Васко да Гама имаше интерес към Даксон още през лято­то на 2010 година, ко­гато бразилецът реши да си тръгне от Лаута. Преди 2 години транс­ферът му във Васко не се осъществи, но бра­зилците са продължили да следят изявите на Даксон след завръща­нето му в Локомотив Пд през изминалия сезон.

Най-късно до старта на подготовката на чер­но-белите се очаква от Васко да Гама да излязат с оферта към собственика на Локо­мотив Коко Динев за Даксон. Както е известно, самият Даксон в момента е на почивка в родината си.

"Стандарт": ЦСКА хареса англичанин

ЦСКА проявява интерес към защит­ника на Абърдийн Рори МакАрдъл, нау­чи "Стандарт" от дос­товерен източник. 25-годишният футболист е роден в Англия, но играе за националния отбор на Северна Ир­ландия.



Кариерата му започва в Шефилд У, минава през Рочдейл, преди да се ус­танови в Шотландия.

В периода 2006 - 2008 г. играе за младежите на С. Ирландия, а от 2010 г. насам е викан и в представителния тим, за който има 5 мача. През последния сезон е записал общо 26 мача във всички турнири с екипа на "Абърдийн".

Левски ще продължи с победите и след паузата

Вижте подробности

Каранга: Искам да не спирам да бележа и да радвам феновете

Нападателят коментира първите си попадения след завръщането в ЦСКА

Ел Маестро: Това не бе най-добрият ни мач

„Резултатът е страхотен“, заяви треньорът на ЦСКА след 4:0 над Ботев

Николай Киров: Имаме проблеми в завършващата фаза

„Няма как да искаш да спечелиш, ако не отбележиш гол“

Невиждано: Хебър би Арда (ВИДЕО)

Синът на Любослав Пенев – Николас, донесе историческия успех

ЦСКА няма да се затрудни срещу Ботев (Пд)

Вижте подробности

Крумовград ще се справи с Пирин

Вижте подробности

Вратарят на Локомотив (София) ще пренощува в разградската болница (ВИДЕО)

Александър Любенов бе изнесен на носилка от терена по време на мача с Лудогорец

Дончич: Тренирахме едно, а на мача се получи обратното

Треньорът на Локо (София) се оправда с многото кадрови проблеми

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки