Маршрутът на Премиум Рали София – Свети Влас 2016 ще бъде представен в Планет клуб София

За поредна година каузата "Толерантност на пътя" с подкрепата на МВР отдел Пътна Полиция ще бъде слоган на събитието

Маршрутът на Премиум Рали София – Свети Влас 2016 ще бъде представен в Планет клуб София

Започват предварителните мероприятия на най-атрактивното и ексклузивно събитие в България - Премиум Рали София - Свети Влас. Тази събота Планет клуб София ще бъде домакин на една от тези спиращи дъха гледки, а именно множеството суперавтомобили - гости на събитието.  

Официалното представяне на маршрута и изпитанията, които са подготвени за тазгодишния сезон на Премиум Рали София – Свети Влас, ще разкрие доста тайни около вътрешната организация на ралито. Подробности относно спортните изпитания, скритите локации и състезанията на писта Серрес ще представят ръководителите на съдийския екип - Владимир и Димитър Илиеви.

Motobul, чиято 20-годишна история е изградила дълбоки традиции във вноса и дистрибуцията на качествени смазочни продукти в България, заедно с полския производител Orlen Oil, който е извоювал водеща роля в петролния сектор на Централна Европа, ще се присъединят към партито със специален и атрактивен автомобил.  

За поредна година каузата "Толерантност на пътя" с подкрепата на МВР отдел Пътна Полиция ще бъде слоган на събитието, апелиращ към безопасното шофиране по пътищата.  

Официалното представяне на маршрута за Сезон 2016 ще стартира в 20:30часа, след което всички гости ще се насладят на добре познатата гостоприемност на Планет клуб София. Мероприятието е отворено за всички фенове и приятели на Премиум Рали София – Свети Влас.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки