Джеки: ЦСКА е на дъното, на Стилиян ще му е трудно да се върне (ВИДЕО)

"Ветераните на Германия спокойно могат да са шампиони в "А" група", смята "червената" легенда

Джеки: ЦСКА е на дъното, на Стилиян ще му е трудно да се върне (ВИДЕО)

Легендата на ЦСКА Георги Димитров – Джеки даде интервю за Канал 3, в което коментира нивото на българския футбол, мястото на ЦСКА във "В" група и новината за завръщането на Стилиян Петров в професионалния футбол.

"България никога няма да достигне отново нивото на Златното поколение от 1994 година. Дано да не съм прав. Просто не вярвам това да се случи. Не можем да разберем каквъв футболист е Стоичков. Това, което той е направил за футбола ни, не знам дали някой друг ще го направи. Ще уважа Стоичков на юбилея му. Преди няколко дни гледах ветераните на Англия и Германия. Бундестимът спокойно може да стане шампион на нашето първенство", заяви Джеки.

"Мястото на ЦСКА не е във "В” група. По-надолу от това не виждам накъде може да стигнем. Надявам се ЦСКА да победи Монтана, но няма да ги гледам на живо", допълни легендата на "армейците".

"На Стилиян ще му бъде трудно да се върне в професионалния футбол. Той винаги е горял за играта, но едно е да имаш желание, но физическите възможности понякога не го позволяват. Аз лично нямам никакво желание да играя футбол, омръзнало ми е. Пожелавам на Стенли да е жив и здрав", завърши Димитров.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки