Михал Билек: Или те, или ние

Утре Чехия се изправя срещу Полша в последния си мач от груповата фаза на Евро 2012

Михал Билек: Или те, или ние

Селекционерът на чешкия национален отбор по футбол Михал Билек днес на пресконференция резюмира утрешния решителен мач със съдомакина на Евро 2012 Полша на стадиона във Вроцлав така: "Или те, или ние".

На въпрос на журналист "Вие имате лоша роля, много хора искат страната-домакин да продължи", Билек отговори с усмивка: "Но ние се чувстваме много добре. Ние се чувстваме добре в Полша, чувстваме и подкрепата на нашите запалянковци и искаме да се класираме за четвъртфиналите. Въпросът е: или те, или ние. Но ние ще направим всичко, за да продължим. Не искаме да казвам сбогом на европейското първенство".

Билек охарактеризира утрешния съперник така: "Полша ми направи много добре впечатление, особено срещу Гърция, където изигра едни изключителни тридесет минути. Полша има много добри играчи, Роберт Левандовски и Якуб Блашчиковски са между най-добрите, които аз видях на Евро 2012".

УЕФА отново глоби Русия

Дисциплинарната комисия на УЕФА наложи поредна глоба на Руския футболен съюз заради непристойното поведение на неговите фенове, този път на стойност 30 000 евро.

Папастатопулос: Класирането за четвъртфиналите е успех

Защитникът на Гърция Сократис Папастатопулос заяви след поражението от Германия с 2:4 на четвъртфиналите на Евро 2012, че достигането до тази фаза е успех за "елините".

Берти Фогтс опроверга слуховете, свързващи го с Полша

Националният селекционер на Азербайджан Берти Фогтс е един от кандидатите за треньор на представителния тим на Полша. Това обяви президентът на полския футболен съюз Гжегож Лато.

Гръцкият премиер няма да прави компания на Ангела Меркел довечера

Натоварената програма на гръцкия премиер Андонис Самарас няма да му позволи да гледа на живо четвъртфинала между Гърция и Германия на Европейското първенство по футбол, заяви говорителят на правителството Симос Кедикоглу, съобщава гръцкото издание Нюз ин.

Милан Барош се отказа от националния, няма да играе срещу България

Чешкият нападател Милан Барош слага край на кариерата си в националния отбор, който снощи загуби с 0:1 от Португалия на четвъртфиналите на Евро 2012 в Полша и Украйна. Новината съобщи говорителят на отбора Ярослав Коларж.

Аршавин се извини на руските фенове за провала на Евро 2012

"Представянето ни на европейското първенство развали и нашето настроение"

Обявиха идеалния отбор на груповата фаза от Евро 2012

Андрес Иниеста най-комплексен играч, според статистиката

Шефът на съдиите Пиерлуиджи Колина обяви имената на четирима провалили се, които напускат Евро 2012

Волфганг Щарк, Виктор Касай, Карлос Веласко Карбайо и Бьорн Кайперс повече няма да водят мачове на Евро 2012

Дик Адвокаат е най-скъпоплатеният треньор на Евро 2012

Русия се провали, въпреки че холандецът взима повече от двойно от втория в класацията Чезаре Прандели

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки