Волфганг Щарк ще ръководи Испания – Хърватия

Турчинът Джунейт Чакир бе назначен за другия мач в групата Италия - Ирландия

Волфганг Щарк ще ръководи Испания – Хърватия

Германският арбитър Волфганг Щарк ще ръководи мача Испания - Хърватия на Евро 2012 в понеделник. Това ще бъде втори мач в групите на европейското първенство за германеца.

Преди това Щарк свири отлично един от най-напрегнатите мачове в групите между Полша и Русия (1:1).

Двубоят между Испания и Хърватия е с по-особен заряд заради предположенията, че двата отбора може да уредят равенство 2:2, което ще бъде достатъчно на двата отбора да се класират за четвъртфиналите и ще изхвърли Италия от турнира.

Турчинът Джунейт Чакир бе назначен за другия мач в групата Италия - Ирландия. Виктор Касай от Унгария ще свири Англия - Украйна в Донецк във вторник, а Педро Проенса от Португалия бе пратен на мача Франция - Швеция в Киев.

Премиер и принц ще стискат палци за Испания на финала

Премиерът на Испания Мариано Рахой и принц Фелипе ще подкрепят Ла Фурия от трибуните на стадиона в Киев по време на финала на европейското първенство срещу Италтия.

Дел Боске: Не съжаляваме, че не изхвърлихме Италия

"Никога няма да съжаляваме, че не завършихме наравно срещу Хърватия в групата, за да елиминираме Италия. Това нямаше да бъде честно спрямо футбола", заяви селекционерът на Испания Висенте Дел Боске.

Фенове на Германия и Италия се млатиха

Сблъсъци между привърженици на Германия и Италия е имало снощи в град Волфсбург, намиращ се в германската провинция Долна Саксония.

Прандели: Испания е абсолютен фаворит на финала

Селекционерът на Италия Чезаре Прандели подчерта, че неговият тим е аутсайдер във финала на Евро 2012 срещу Испания, въпреки победата над Германия с 2:1 в снощния полуфинал.

Премиерът на Италия иска да присъства на финала на Евро 2012

Премиерът на Италия Марио Монти иска да присъства на финала на Европейското първенство по футбол на 1 юли в Киев. Скуадра Адзура ще спори за трофея срещу защитаващия титлата си Испания, след като снощи победи Германия с 2:1.

УЕФА изуми: Португалец ще свири финала

Педро Проенса ще ръководи финалната среща на Европейското първенство по футбол в Киев, където в неделя ще се срещнат отборите на Испания и Италия.

Героят Балотели: Това бе най-чудесната нощ в моя живот

Това че моите роднини, близки и приятели дойдоха на този мач, ми даде сили

Буфон се кара: Щяхме да паднем с 2:9, ако бяха изравнили

Когато можеш да вкараш седем гола на Германия, трябва да вкараш седем

Италианците празнуват и във Варшава, и в Рим (ВИДЕО)

Тифозите дават отбора за пример на премиера Монти

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки