Блан: Не мислим за математическите шансове

Франция може да се класира за четвъртфиналите на Евро 2012 дори при загуба от Швеция в последния кръг от груповата фаза на шампионата на Стария континент в Полша и Украйна

Блан: Не мислим за математическите шансове

Франция може да се класира за четвъртфиналите на Евро 2012 дори при загуба от Швеция в последния кръг от груповата фаза на шампионата на Стария континент в Полша и Украйна.

Селекционерът на "петлите" Лоран Блан не прави никакви сметки и не оставя нищо на случайността. "Отнасяме се с необходимото уважение към шведския отбор. Винаги е трудно да играеш с тях. Трябва да се подготвим за този двубой и изобщо няма да мислим за математическите шансове", заяви Блан.

До момента Франция има четири точки в актива си и при загуба на Украйна от Англия в последния кръг, мачът на "сините" с Швеция ще бъде без значение.

Преди четири години Франция отпадна след груповата фаза на Евро 2008 в Австрия и Швейцария.

Венгер не иска да поема Франция

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер подчерта, че няма намерение да напуска клуба, за да наследи Лоран Блан на поста селекционер на Франция.

Вадят Насри от френския национален отбор

Френската футболна федерация може да накаже сериозно полузащитника на националния отбор Самир Насри за постъпките му след четвъртфиналния мач на Евро 2012 срещу Испания (0:2).

Ашли Коул: Имаме недовършена работа в мачовете срещу Италия

Англия има недовършена работа с Италия, заяви левият защитник на английския отбор Ашли Коул часове преди четвъртфиналния двубой между двата отбора на Евро 2012.

Скот Паркър: Англия може да стигне до финала

Полузащитникът Скот Паркър вярва, че Англия може да повтори успехите на Челси от миналия сезон, когато "сините" спечелиха Шампионската лига за първи път в историята си.

Лоран Блан: Испания ще притежава топката повече

Селекционерът на Франция Лоран Блан се възхищава на Испания преди утрешния 1/4-финален мач. "За хората, които обичат футбола, да гледат мачовете на Испания е истинско удоволствие, истински подарък.

Джо Харт: Отишли сме на европейско, за да го спечелим

Вратарят Джо Харт заяви, че Англия не може да бъде доволна само с класирането си на четвъртфиналите на Евро 2012. Тимът на Рой Ходжсън надмина очакванията като продължи във фазата на елиминациите като победител в своята група, за да си осигури сблъсък с Италия.

Шевченко отказа оферта от Канада

Капитанът на украинския национален отбор по футбол Андрий Шевченко е отказал оферта от канадския клуб Монреал Импакт, който се състезава в американската Мейджър лийг.

Двубоят Украйна - Англия постави рекорд по телевизионна аудитория за спортно събитие в Украйна

Украинците загубиха от англичаните с 0:1

Англия има само една победа срещу Италия в последните девет мача между двата отбора

Факти преди четвъртфиналната среща от Евро 2012 между Англия и Италия на "Олимпийския стадион" в Киев в неделя:

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки