Липенски отново култов: Хвана ни синдром на охлюва, а не трябваше

Наставникът на Берое остана доволен, че остава Берое на третото място

Липенски отново култов: Хвана ни синдром на охлюва, а не трябваше

Старши треньорът на Берое Пламен Липенски остана доволен от успеха над Лудогоред с 2:0, с което старозагорци се "заковаха" на третото място и нямат бутане от него кръг преди края. 

 

В изказването си след мача наставникът отново бе култов, след като заяви, че отборът му го е хванал синдром на охлюва в края на срещата.

 

"В този момент съм най-щастливият бероец. Този голям успех е за всички. Успяхме да отбележим два гола от две или три положения, които като цяло имахме в мача“, започна Липенски.

 

„Най-голямото ми удовлетворение е, че оставям Берое там, където му е мястото. Искам да поздравя и Петър Хубчев, Левон и Армен, защото те имат принос за това, че Берое завършва на трето място в крайното класиране. Сигурен съм, че и те се радват в момента“

 

Иначе играхме добре срещу едни бързи и енергични млади момчета. Предупредих футболистите ни, че срещу този отбор на Лудогорец може да ни е още по-трудно спрямо, когато са с титулярните си футболисти. В края обаче ни хвана синдрома на охлюва. Той е такъв, че колкото повече го галиш го вкарваш в черупката му. Влязохме в черупката си, а не трябваше. Трябваше да бием", завърши Пламен Липенски.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки