Баждеков: Само с компромиси не може да се продължава (ВИДЕО)

Финансовият директор на "сините" призова служителите на клуба за самооценка

Баждеков: Само с компромиси не може да се продължава (ВИДЕО)
Финансовият директор на Левски Константин Баждеков говори пред медиите, след като той, един от собствениците Иво Тонев, спортният директор Георги Иванов, шефът на ДЮШ Даниел Боримиров, футболисти, легенди и фенове положиха венци и цветя на могилката на 22-а гимназия в София, където е основан клубът. Днес се навършват 102 години от създаването на Левски.
 
„Днес се събираме да сведем глава и да почетем нашите създатели на клуба, на идеята Левски, която толкова години съществува и продължава да се почита, и се надявам, че още много векове ще бъде почитана. Щастлив съм, че толкова хора – от деца до възрастни хора, се събират тук без никаква организация със своето чувство на любов към този велик клуб. Така че съм щастлив, че продължаваме традициите”, каза Баждеков.
 
Той призова всички в клуба да направят равносметка на работата си преди новия сезон.  
 
„Феновете винаги трябва да очакват, че Левски винаги ще се бори за най-призовите места, да покаже най-достойно представяне във всички турнири, в които участва, да защити фланелката и идеята на тези велики хора, които днес почитаме. Надявам се всеки да се подготви психически и духовно и с действията си всички ние да зарадваме всички тези хора, които обичат Левски и на терена, и на трибуните. Надявам се, че всеки си е направил оценка и изводи от своята работа досега и от юли месец, когато ще започне нашето представяне за този сезон, да покажем едно ново лице.”
 
Що се отнася до преговорите за нови договори с Венцислав Христов и Мигел Бедоя, Баждеков каза: „На този въпрос Георги Иванов ще ви отговори. Днес сме се събрали да празнуваме, а не да се занимаваме с ежедневието.”
 
Баждеков призна, че усеща, че се търси начин ЦСКА да бъде вкаран в новото първенство по административен път.
 
„За съжаление, сега отиваме в БФС да обсъждаме конфигурацията на първенството. С Георги Иванов ще отидем. Ще видим в днешния почивен ден кой друг ще уважи това събитие, защото за нас е много важно как ще се конфигурира в първенството, които отбори ще получат лиценз съгласно действащите закони в България и как ще бъде структурирана групата, за да може оттук нататък и ние да си правим организация за нашата бъдеще работа. Мачовете започват след един месец и трябва да сме наясно, а към този момент не знаем”, каза той.
 
„Нека да видим какви ще бъдат резултатите от това проучване, което дадоха на клубовете. Ние си дадохме нашето предложение. Не знам в каква степен ще бъдат зачетени нашите предложения. Надявам се, че разумът ще надделее и наистина ще настъпи една действителна промяна и по лицензирането на стадионите, и по спазването на законите и наредбите веднъж завинаги, защото без закони и само с компромиси не може да се продължава.”
 

„ЦСКА не ги коментирам и не сме ги коментирали, защото те в момента са с неизяснена структура, така че аз в момента не знам под каква форма те биха могли да кандидатстват и за лицензиране, и за участие в първенството.”   

България U15 с реми срещу Косово

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки