Кметът на Монтана: Това беше класическо пребиване (ВИДЕО)

Златко Живков нарече Станислав Тодоров "нещастен човек"

Кметът на Монтана: Това беше класическо пребиване (ВИДЕО)

Кметът на Монтана Златко Живков беше бесен след финала за Купата на България и изсипа целия си гняв върху главния съдия на двубоя Станислав Тодоров. 

"Безспорно първите двайсет минути не стояхме добре. Би ни публиката на ЦСКА днес. Какво трябваше да направи Галчев, за да го изгонят? Имаше ритници и шутове отзад. Не искам да омаловажа успеха на ЦСКА, но това е безобразие на този човек. Така не бива. Не се нуждае ЦСКА от това. Ако беше станало 1:1?  Гледайте, тук е пълно с делегати. Това не е феърплей. Второр се игра 15 минути, Галчев лежа толкова много ... 



Живков продължи с репликите си срещу съдийството на мача:


"Това не ни беше един от най-добрите мачове, но в никакъв случай този отбор на ЦСКА не е за купата. Не проумявам защо Станислав Тдорово го направи. Това е класическо пребиване. Този е нещастник гологлав! Най-добре щеше да е ако финала беше ЦСКА - Литекс, че да е феърплей. Не трябваше да го играем този финал. "

"Борихме се повече от Берое, но този хубавец ни поряза. Излиза ,че се оплаквам само от него, но все пак преди мача ме предупреждаваха да внимавам, че може да ни пореже. Все пак си мислех, че е международен съдия и едва ли да стане така, но картинката не беше различна. Момчетата плачат в съблекалнята, това не беше феърплей. Опитахме се да спасим честта на българския футбол, да говорят каквото искат. Гледайте го това второ полувреме. Знаехме, че след 55-та Галчев не може да ходи. Един гол и една греда. Какво имаха повече ЦСКА? Сам ни довърши съдията. "

"Срещу Лвески в Монтана също не ни дадоха дузпа, после го наказаха съдията и какво от това? Не бих казъл, че ни пречат тъмни сили, опитахме се за честта на спорта. Стигна се до там Стоичков да ме успокоява, какво да говоря повече? Извинявам се, не е нещастник съдията. Не е щастлив човек просто."

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки