Капитанът Галчев: По-обединен ЦСКА не съм виждал, Томов да се учи от Ганчев (ВИДЕО)

„Жалко е, че все по-малко българи играят в „А” група”

Капитанът Галчев: По-обединен ЦСКА не съм виждал, Томов да се учи от Ганчев (ВИДЕО)

„Радвам се много, че спечелихме Купата на България!”

Това бяха първите думи на Борис Галчев, след като вдигна трофея с екипа на ЦСКА.

„Според мен заслужено спечелихме. Първо надиграхме един добър отбор като Берое, а днес Монтана, макар че финалът не бе никак лесен."

"Всичко това осмисля труда ни. Такива са финалите. Който направи грешка, губи. Те сгрешиха, ние вкарахме и после само трябваше да не допуснем гол”, каза капитанът на ЦСКА, след което бе запитан какво е чувството да играеш с червената фланелка:

„Ако сме в друг отбор, няма да е същото, защото в ЦСКА публиката винаги ни е подкрепяла. Показахме на България, че пътят е в българските футболисти. Не сульо и пульо, с извинение, идват от не знам къде и не знаят какво правят.”

„Искам да игрем в „А” група, но да стане по законен начин. Ще има много коментари от всички, защото все пак хората са си заработили парите. Всеки обаче иска да играе на най-високото ниво в България.”

„Аз лично толкова обединени фенове и футболисти никога не съм виждал в ЦСКА. Дори може би стана по-добре така, за да се тръгне на чисто."

"Преди беше един хаос. Александър Томов трябва да вземе пример от сегашното управление. Ако след „Титан” той бе взел само български момчета, с по 2-3 хиляди лв. заплати, с една стратегия за 10 години, клубът щеше да е на печалба и всяка година да играе в Лига Европа. Вместо това, в съблекалнята, на едното място се говори на френски, другаде на португалски, на английски и т.н.”

„Жалко е, че все по-малко българи играят в „А” група. Без силен Левски и ЦСКА, националният отбор е нищо. Това е пътя пред грандовете, когато има силни ЦСКА и Левски, ще има и силен национален отбор.”

„Ние футболистите трябваше да спечелим купата, а въпросите за бъдещето са към ръководството. До нас нищо не стига, ние сме работници. Иначе няма футболист, който да не се радва от това, което направихме днес."


"100 години няма кой да постигне това, което ние, само с български момчета. Тази Купа е за треньора, за ръководството, за феновете и за президентите."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки