Фенове на ЦСКА организират футболен турнир

Става въпрос за ежегодната надпревара в памет на Младен Алексиев – Дени

Фенове на ЦСКА организират футболен турнир

И тази година ще се състои едно от любимите на всички ни събития - футболният турнир на Сектор Г.

За четвърта поредна (общо шеста) година събитието е в памет на нашия незабравим приятел Младен Алексиев – Дени! Събитието ще се проведе в три поредни дни, а именно 3-ти, 4-ти и 5-ти юни (петък, събота и неделя). В следобедните часове на 3-ти юни ще бъде открит турнирът с всички отбори от София, а през втория ден ще се включат отборите от страната и чужбина. През третия ден ще бъдат изиграни финалите на състезанието.

Очакваме отново да се включат отбори на "червени" фенове от цялата страна, както през миналата година, когато над 80 тима взеха участие. Отново ще има и отбори, съставени от привърженици на чуждестранни клубове, наши приятели. Тази година ще има и концерт, който ще се проведе в събота вечер, а групата която ще свири е „Бранникь“, които ще изпълнят една от емблатичните си песни.

Сигурни сме, че турнирът ще е ни донесе още повече емоции и добро настроение, както и повече време, прекарано в компанията на съмишленици, отдадени на каузата ЦСКА София.

ЗА ДА ЗАЯВИТЕ УЧАСТИЕ В ТУРНИРА Е НУЖНО ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ ПО ЕДИН ОТ ТРИТЕ НАЧИНА:

=С лично съобщение през Фейсбук страницата на Фен клуб Сектор Г
= С телефонно обаждане на телефон 0876 1948 55
= На място във фен магазина на ст.“Българска армия“
=== НУЖНО Е ДА ОСТАВИТЕ ИМЕТО НА ОТБОРА ВИ, КАКТО И ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА С КАПИТАНА НА ТИМА ===

Таксата за участие е 100лв. на отбор, като на терена ще играят 5+1 човека, а на скамейката могат да седнат още 5-ма души. Важно правило е, че един състезател може да играе само за един отбор! Размерът на терените ще бъде 20Х40 метра. Събраните средства от турнира ще бъдат добавени към сметката на Фен клуб Сектор Г а сумата ще се използва, за да сътворим нови хореографии и пирографии през новия сезон. Подчертаваме, че турнирът е изцяло фенски и не е препоръчително да се записват хора, професионално занимаващи се с футбол!

КРАЕН СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕТО Е 31-ВИ МАЙ /ВТОРНИК/ В 19 ЧАСА, ЗАТОВА ПОБЪРЗАЙТЕ!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки