Гонзо: Ако бях Пенчо Драганов, нямаше да се сещат за мен

„По никакъв начин не се притеснявам, защото правя всичко това за клуба и неговото бъдеще”

Гонзо: Ако бях Пенчо Драганов, нямаше да се сещат за мен

Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви, че когато липсват резултати, е нормално той да бъде атакуван.

"Аз ще си тръгна само тогава, когато хората от Управителния съвет решат. Или пък когато аз сам сметна, че нещо не ми харесва. Няма да си тръгна заради някой треньор или футболист. Смятам, че хората, с които работя, най-коректно могат да дадат оценка на моята работа. Аз не мога да обяснявам на всички фенове какво правя по цял ден, как и какво работим, как и за какво го правим. Няма нужда да го обяснявам. При положение, че един клуб няма резултати, аз съм приел, че най-нормалното нещо е да се атакува спортният директор. Това е напълно нормално, защото съм Георги Иванов. Ако бях Пенчо Драганов, сигурно хората нямаше да се сещат за мен”, заяви Гонзо пред Би Ти Ви.

“Треньорските смени за две години са били две. Мурсия и Стойчо Стоев. Мурсия стана треньор, защото Станимир Стоилов и Димитър Димитров отказаха на Левски. Винаги, когато избираш чужденец, без да знаеш неговите виждания за дълъг период от време, но нещата не се получиха. Стойчо Стоев дойде, защото Херо отказа на Левски по един некоректен начин. Но това е в миналото. Два месеца преди да бъде уволнен Стойчо Стоев, на един УС, аз казах, че ако сега бъде уволнен, аз ще си тръгна, защото това не е правилният момент. Няма как да си тръгна с него сега, след като аз съм го поканил и е работил по наложената от мен стратегия. Това е решение на УС. Моето предложение беше Стойчо да остане треньор."

"Не работя в Левски заради заслугите, които съм имал като футболист. Сега вече е лесно да искаш да бъдеш тук, защото аз свърших мръсната работа. По никакъв начин не се притеснявам, защото правя всичко това за клуба и неговото бъдеще. И правя част от всички футболисти, които се взимат, да са до 24-25 години. И Левски да има бъдеще с тях. Това, че не съм обявявал някакви планове 2007-2009 или 2017-2019, това не означава че нямам такъв в главата си и който следвам. Разбира се, че имаме план. Как мислите, че се работи в Левски? Ден за ден ли?", запита той.

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки