Капитанът Рамос: Малко неща могат да се сравнят с този трофей

Испанецът се нарежда до Меси и Ди Стефано

Капитанът Рамос: Малко неща могат да се сравнят с този трофей

 Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос бе изключително щастлив след спечелването на единадесетата Шампионска лига в историята на клуба. След дузпи на „Сан Сиро“ Реал надви градския си съперник Атлетико и така повтори триумфа от 2014 г. Тогава Рамос отбеляза късно в добавеното време, за да изравни резултата срещу „дюшекчиите“, а сега се разписа отново – този път в началото на срещата. Силната игра на финала му донесе наградата за Играч на мача.

 
„Има малко неща, които могат да се сравнят с това да празнуваш трофей от такава величина“, сподели испанецът.
 
„Наградени сме за нашата усърдна работа. Беше труден сезон, но по-важното е, че постигнахме нашата цел.“
 
След финала снощи Рамос влезе в историята – той е едва третият играч след Лео Меси и Алфредо ди Стефано, който отбелязва голове на финали в турнира срещу един и същ отбор.
 
„Привилегия е да завършиш сезона по възможно най-добрия начин и да бъдеш взет под внимание, след като си отбелязал голове на така важни за историята финали.“
 
„Отидох да поздравя играчите на Атлетико. Те бяха страхотен съперник, изиграха турнира по фантастичен начин и се бориха до края“ заяви 30-годишният бранител.
 
„Елиминираха силни отбори, но на практика финалът е лотария и може да спечели само един. Искам да ги поздравя за страхотния сезон.“
 
„Не бях физически здрав в началото на сезона, затова реших да си почина малко повече. Възстанових се и се завърнах по най-добрия начин“, сподели капитанът на Кралския клуб.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки