Петев: Сега е удобен момент да се запознаят с качествата на Чорбаджийски

„Искам в предстоящите мачове да действаме по-смело, с по-голямо самочувствие, по-решително”

Петев: Сега е удобен момент да се запознаят с качествата на Чорбаджийски

Националният селекционер Ивайло Петев каза, че участието на тима в турнира „Кирин къп” в Япония е удобен момент да се запознае с качествата на футболиста на ЦСКА Божидар Чорбаджийски.

 

„Това е удобен момента да се запознаят по-отблизо с неговите качества. През ноември ние направихме една учебна игра срещу младежкия отбор и тогава той ми направи добро впечатление. На тоя момент съм се спрял на него, за напред може и на други”, каза той пред БНТ1.

 

„По принцип при нас винаги са протичали лагерите в доста добро настроение. В някои от мачовете постигнахме добри резултати, в някои – не, но като цяло съм доволен от обстановката в отбора. Дано успехите се отразят на футболистите в мачовете, които предстоят. Да действаме по-смело. С по-голямо самочувствие и да действаме по-решително. Това е, което мога да искам като изискване”, добави той.

 

„Нормално е да има умора. Но излизаме и играем за честта на България. Трябва да се готови на 100 процента. Срещу Португалия наше как да играем по-друг начин, освен дефанзивно. Доста мачове гледаме на Япония, доста добър отбор, но ние трябва да противодействаме добре, особено в защита. Имаме своите шансове. Трябва да бъдем балансирани”, допълни Петев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки