Тунчев без оферта от Локо (Пд) за нов договор

"Аз в България няма кого да купя!", заяви Христо Крушарски

Тунчев без оферта от Локо (Пд) за нов договор

Шампионът с "Локомотив" (Пд) от 2004 г. Александър Тунчев има огромно желание да продължи състезателната си кариера и играе още година или два, но договорът му изтече в края на сезона, а от ръководството на черно-белия клуб от "Лаута" не му предлагат нов, научи "Труд".

Тунчев е един от четиримата централни защитници, които не влизат в сметките на старши треньора Илиан Илиев за следващия сезон заедно с Мартин Кавдански, Николай Димитров-Ноко и Игнат Дишлиев, но на "Лаута" не искат да се разделят със скандал с екснационала, обличал фланелката и на английския "Лестър", затова предложиха на Тунчев вакантния пост на директор на детско-юношеската школа, но 34-годишният пазарджиклия не проявява особен интерес към мястото на освободения Митко Джоров.

Заради бизнес делата на президента Христо Крушарски в Аржентина на "Лаута" позакъсняха с лятната селекция и до момента имат само един новопривлечен в лицето на досегашния вратар на "Берое" Илко Пиргов, който подписа за 2 години.

В същото време основни играчи като Емил Гъргоров-Бадема и Дани Кики не са парафирали предложените им нови контракти, а левият бек Крум Стоянов и героят от последния, 36-и кръг на "А" група Веселин Марчев може и да си тръгнат от "Лаута", тъй като не са съгласни да вземат по-ниски заплати от досегашните.

"Малко закъсняхме със селекцията, а някои футболисти все още не са подновили договорите си с клуба. Едва след като има яснота около тяхното евентуално напускане, тогава ще търсим нови попълнения", коментира старши треньорът Илиан Илиев, който усилено търси класни попълнения на 4 поста - опорен халф, разиграващ халф, десен бек и централен защитник.

"Аз в България няма кого да купя! Не виждам толкова качествени играчи у нас. "Лудогорец" и "Левски" уж имат много добри футболисти, а ние ги бихме и двата отбора", декларира пък президентът Христо Крушарски. Той вече е подсигурил средства за летен лагер в чужбина, за който изненадващо е предпочетена съседна Турция. Там "черно-белите" ще отседнат след 28 юни за 20-ина дни в планински курорт край Истанбул, където ще играят и поредица от 5-6 контроли.
Локо (Пловдив) ще бъде без петима играчи за мача с ЦСКА 1948

Вижте и кои са те

Френски гранд иска звездата на Локо (Пд)

Нтело прави все по-силно впечатление

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Локо Пд със "синьо" оръжие на "Овча Купел"

Мартин Петков картотекиран

Локо Пд пусна билетите за Етър

Двубоят е в петък

Крушарски е категоричен: Томаш остава начело на Локо (Пловдив)

Босът на "смърфовете" прие спокойно загубата от Крумовград

Крушарски след резила: Вадим поуки да се променяме!

"Динко Хоркаш ще седи на пейката, щом не иска да преподпише", запъна се босът на Локо (Пловдив)

Томаш обяви групата на Локо (Пловдив) за мача с Арда

Вижте и кои са избраните футболисти за мача

Бивш футболист на Локо (Пловдив) подсили шампиона на Бахрейн

Лукас Салинас вече е ново попълнение на Ал Халдия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки