Сензациите в пресата: ЦСКА мисли за Курдов, Ботев /Пд/ кани Румен Трифонов

Шеф на „червените” прави всички на маймуни, Лудогорец дава €1,2 милиона за Жуниор Мораеш

Сензациите в пресата: ЦСКА мисли за Курдов, Ботев /Пд/ кани Румен Трифонов

„Тема спорт”: ЦСКА мисли за Наско Курдов
Юношата на Левски Наско Курдов е вариант за ново попълнение на ЦСКА! Предложението от мениджъра на нападателя тепърва ще се проучва много внимателно и от страна на ръководството, и от страна на наставника Стойчо Младенов, който в крайна сметка трябва да има последната дума. Самият футболист не отрече новината, че ЦСКА е една от опциите пред него.

Най-напред преди две седмици се появи информация че Курдов е разтрогнал своя контракт с Ботев Пловдив. Веднага след това той бе предложен на Левски, но новият наставник на сините Илиан Илиев не пожела завръщането му на „Герена" да се осъществи.

После пък стана ясно, че Курдов все още има взаимоотношения с канарчетата, но от управата на новака в А група заявиха, че ще се разделят с него до дни. Наско Курдов е син на един от водещите футболисти на Левски през 80-те години -Петър Курдов.

„Тема спорт”: Ботев /Пд/ покани Румен Трифонов
Напусналият ЦСКА защитник Румен Трифонов е вариант за ново попълнение на Ботев Пловдив. Това признават от управата на жълто-черните. Левият бек, който може да играе добре и в халфовата линия, бе искан и от Локомотив Пловдив, но офертата, отправена му от черно-белите, не удовлетвори играча. Канарчетата вече са се свързали с Трифонов и са го поканили официално на преговори. Очаква се те да се състоят днес в Пловдив.

Ако се стигне до договорка с Румен Трифонов, играчът веднага ще се присъедини към лагера на отбора в Тетевен. Румен Трифонов е 27-годишен. През миналото първенство бе хванат и с допинг. За червените изигра 16 двубоя в А група, без да се разпише. В кариерата си освен за ЦСКА е играл още за Конелиано Герман и Миньор Перник.

„7 дни спорт”: Шеф прави ЦСКА на маймуни
Зверски скандали тресат ЦСКА от няколко седмици насам. Измисленият наскоро търговски директор Георги Павлов вече се доказа като изпечен бандит и запали жестока война в Борисовата градина. Всички на Армията - от чистачки до шефове - са обезумели заради схемите на Жоро Атлета. За има-няма 3-4 месеца лекоатлетическият мениджър започнал да прави всички в ЦСКА на маймуни. След като наскоро наяве излязоха разкритията, че въпросният шеф в ЦСКА има 4 присъди, „7 дни спорт" направи свое разследване за шмекериите, които Павлов прави на гърба на клуба.

Оказа се, че заради него спонсори и рекламодатели бягат от ЦСКА, което вреди и на без това трагичното финансово положение при червените. Изживяващият се като Кръстника мениджър се опитва да сложи ръка на новата екипировка и създал свои фирми с името на ЦСКА, с цел да присвоява приходите от продажбата. Що за криминален тип е Павлов, се разбира много лесно от регистъра в полицията. Вещно укривателство (2000 г.), използване на документи с невярно съдържание (2001 г), документална измама (2001 г.), противозаконно отнемане на МПС (2003 г.) и нападение над длъжностно лице (2011 г.) са само част от престъпленията на мениджъра.

Наглостта на Павлов обаче не стига дотук. Директорът уволнил няколко служители на Армията през главата на собствениците. За сметка на това довел четирима свои хора и обърнал ЦСКА на лекоатлетически клуб. В същото време държал сметка на всеки какво и кога прави и топял хората наред. Истинският му хит обаче бил друг - по едно време започнал да обикаля с лист и химикал и записвал кой кога идва на работа.

Всички шефове на Армията вече са вдигнали ръце от него - Димитър Димитров-Каубоя, Венци Живков... дори и единият от собствениците - Иво Иванов! Само че никой не може да пипне Жоро Атлета с пръст, тъй като мениджърът е под опеката другия чорбаджия - Димитър Борисов. Двамата са големи авери, затова и Павлов се намърда като шеф на Армията. Самият Иво Иванов на няколко пъти предупредил съдружника си за простотиите, които върши Жоро Атлета. Димитър Борисов обаче изобщо нямал представа за какво иде реч и оставял бандита да си разиграва коня.

Това съвсем не е всичко! Въпреки че грам не разбира от футбол, Павлов си пъха носа във всички футболни въпроси. Има пръст дори в трансферите на ЦСКА - не за друго, а за да прибере някой комисион. Не е случайно, че все по-често директорът коментира отбора пред медиите и хвали селекцията. И между другото - плюе по треньора Стойчо Младенов. Публична тайна е, че двамата не могат да се понасят. Павлов обича да ходи при играчите и да ги настройва срещу треньора. Стойчо търпи всякакви унижения в момента заради тоталния хаос на Армията, но не и Жоро Павлов. Треньорът е стигнал до там да пише докладна до ръководството, в която чисто и просто заявява - или аз, или той! Стойчо е дал срок от една седмица търговският директор да бъде освободен, в противен случай си бие камшика от ЦСКА.


"7 дни спорт": Лудогорец дава €1,2 милиона за Жуниор Мораеш
Ръководството на Лудогорец е отправило оферта в размер на 1,2 милиона евро за нападателя на ЦСКА Жуниор Мораеш. Собствениците от "Титан" обаче са отказали. Според тях бразилецът струва повече. В близките дни шефовете на Лудогорец може да повишат офертата си, тъй като мачовете с Динамо Загреб са съвсем скоро. Собственикът на тима Кирил Домусчиев е готов на всичко, за да осигури на треньорския щаб качествен нападател, с който да бъдат щурмувани групите на Шампионската лига.

Според неофициална информация "Титан" иска да вземе поне 2 млн. евро за голмайстора си. Бразилецът почти
сигурно ще се раздели с "армейците" през лятото заради финансовата криза на Армията. Интерес към Мораеш проявяват няколко европейски отбора, сред които Удинезе, Рубин Казан и Металург Донецк.

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

Капитанът на футзалния Черно море: Мислим за титлата

Пламен Стойков се цели и в Шампионска лига

България U16 стартира с успех участието си на Турнира за развитие на УЕФА

Тимът на Симов удари Молдова

Арда отговори на Крумовград: Имате да решавате много проблеми

Двата тима разменят хапливи коментари

Филип Филипов: Феновете трябва да са на стадиона

Шефът на ЦСКА на среща със СДВР

Възраждане 2020 докосва титла след разгром над Септември

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки