Гошо Марков пред Novsport.com: Правим всичко възможно да играем в „Надежда”, заявили сме и „Герена” (видео)

„Знаете, че стадионът не е наш, той е на държавата и те първо трябва да ни го предоставят, за да се знае кой какво ще прави по него”

Гошо Марков пред Novsport.com: Правим всичко възможно да играем в „Надежда”, заявили сме и „Герена” (видео)

Спортно-техническият директор Георги Марков на Локомотив /София/ даде ексклузивно интервю за Novsport.com, в което сподели очакванията си за новия сезон, лятната подготовка, трансферите в тима и обясни въпроса с лиценза на клубния стадион в кв. „Надежда”.

„Очакваме хубави неща от новия сезон. Миналия явно остава в историята, работим отборът да се представи по-добре и да заслужим по-предно класиране”, сподели Марков пред нашата медия, след което бе попитан дали клубната селекция е финансово обезпечена и как стоят нещата с лиценза на стадион „Локомотив”.

„Засега сме взели трима състезатели, от които се нуждаехме на определени постове, като очакваме още 2-3 момчета да дойдат на проби, за да преценим техните качества. В Локомотив винаги всичко е било нормално и това, че се получи така със стадиона не значи, че нищо не е наред в отбора. В момента вървят процедури и се надяваме скоро да се върнем да играем в „Надежда”.

Искаме да започнем тук новия сезон. Виждате, че тревното покритие е перфектно, трябва да се сменят само някои от въжетата на козирката и да вземем лиценз. Прави се всичко възможно, но има течащи в момента дела и те забавят нещата. Иначе сме заявили „Герена”, ако нещата не са готови за старта на шампионата.

Знаете, че стадионът не е наш, той е на държавата и те първо трябва да ни го предоставят, за да се знае кой какво ще прави по него”, каза още бившият национален бранител, след което коментира и предстоящата подготовка на тима.

„И двата етапа от подготовката ни ще протече в Боровец, а за чужбина - имаме да връщаме една контрола в Швейцария и чакаме само да ни дадат дати, за да не се засекат нещата с първенството или пък с други наши, предвидени контроли.  Очаквам доста изненади и повече да побеждават момчетата през  новия сезон, защото мястото, на което приключихме миналия, не ни отива”, допълни с усмивка спортно-техническият директор на „железничарите”.

Левски на печалба, вижте финансовия отчет на „сините“

Ето какво пишат от „Герена“

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ПРИЗНАНИЕ: Шефът на УЕФА се срещна с Георги Иванов в Нион

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки