Мишо Вълчев: Бъркотията може да стане голяма

Бившият нападател на Левски обяви подкрепата си за Тонев и Гонзо

Мишо Вълчев: Бъркотията може да стане голяма

 Бившият нападател на Левски Михаил Вълчев смята, че на „Герена" ненужно сами си създават проблеми преди новия сезон.

„Не знам какви са аргументите на Иво Тонев, за да иска да си тръгне. Самият той каза, че Левски има подсигурени финанси за още две години. Това говори, че си е свършил работата и не трябва да подава оставка. Не мисля, че е правилно да се чака решение от феновете дали е необходимо да остане или не."

"Колкото до евентуалното напускане на Гонзо - не мисля, че трябва да си тръгва. Нужно е да се отчете, че работеше в тежки времена, нямаше пари и трудно се намираха футболисти. Не съм съгласен, че играта на отбора не е била чак толкова добра. Необходимо е и играчите да дадат повече, за да защитят името на Георги Иванов, все пак той ги е взел."

"В момента не е като едно време, когато бяха Наско, Мъри и Чорни и имаше пари. Помните, че когато средствата намаляха, дойдоха и катаклизмите. Реално мисля, че бъркотията на „Герена" може да стане голяма, ако и Тонев, и Гонзо си тръгнат, защото те договориха Люпко, а изведнъж го оставят сам. Новите, които ще дойдат, ще искат и друга да е селекцията и влизаме в омагьосания кръг", каза Вълчев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки