Иван Василев: Локо (Сф) не е готов за елита, но "Б" група ни приляга

"Железничарите" чакат покана за Втора лига след отказа на Черноморец (Балчик)

Иван Василев: Локо (Сф) не е готов за елита, но "Б" група ни приляга

Собственикът на столични­те железничари Иван Василев за пореден път потвърди го­товността си за Б група. Оча­ква се след отказа на Черномо­рец (Балчик) червено-черните да получат покана от БФС да попълнят бройката на тимо­вете във Втора лига до 16.

"На Локомотив София му приляга Б група. Това, което направихме като база и ще продължим да правим, исто­рията на клуба и приносът за българския футбол, национал­ните отбори, мисля, че заслужаваме и отговаряме на всич­ки изисквания да сме във Вто­ра лига най-малко. Заявявам го съвсем отговорно. Сега вече топката е във футболния съ­юз. Аз разчитам на тях да преценят и ако има възмож­ност, да ни поканят. С удо­волствие ще приема. Засега не съм разговарял с никой от БФС, нито съм подавал доку­менти. Мисля, че съм готов, а и имам възможностите Локо­мотив София да бъде в Б група. Пак казвам, това е най-малкото, което приляга на този клуб", коментира босът на Локо пред "Тема Спорт".

„Футболисти за Б група ще намерим достатъчно много. Все пак сме Локомотив София, а не Полски Тръмбеш, без да ги обиждам. Имам визия за бъде­щето и развитието на клуба. Боби Михайлов и хората в Из­пълкома са разумни хора и ще им бъда много благодарен, ако ни поканят. Това ще бъде една голяма крачка за нас, която ще ни помогне", добави силният човек в "Надежда".

"Не сме отбор за В група. За елита ни е рано, аз съм ре­алист човек. Трябва постепенно да надграждаме и след ня­коя година, когато сме гото­ви, финансово стабилни, с осветление на стадиона, то­гава вече може да мислим за елита, където ни е мястото. И в четвърта дивизия Локо­мотив София е много повече от някои от елита като структура, терени, база. От новия сезон децата ни ще мо­гат да тренират вече на хуба­ви терени", завърши Иван Ва­силев.

Локо спечели баража за Юго­западната В група след успех над Костинброд, но възмож­ността третият ешелон да бъде прескочен е все по-реал­на.

Групата на Спартак Вн за Радомир

"Соколите" гостуват в събота

Спартак Вн намери заместник на контузен белгиец

Голмайсторът на втория тим е решението на проблема

Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки