Краси Балъков и Цанко Цветанов влязоха в УС на Етър

Легендите от 94` ще работят за имиджа на клуба, както и ще помагат с огромния си опит

Краси Балъков и Цанко Цветанов влязоха в УС на Етър

Легендите на великотърновския футбол и бронзови медалисти от „САЩ-94” Красимир Балъков и Цанко Цветанов влязоха в новия Управителен съвет на „Етър”, заедно с още няколко нови членове, съобщава „Велико Търново спорт“. Това стана ясно след проведеното днес Общо събрание на клуба. Балъков и Цветанов ще работят за имижда на „Етър”, както и ще помагат с футболни и организационни съвети с огромния си опит, натрупан във футбола. Нови членове на клубната управа са още проф. Георги Камарашев – зам.-кмет на Община Велико Търново и Петър Колев – управител на „Тремол”, а Александър Нанков бе преизбран за президент на клуба.

Събранието се проведе заради изтичането на тригодишния мандат на досегашната клубна управа. Отчет на досегашната работа бе първа точка от дневния ред: „Етър Велико Търново” бе създаден с цел да продължи традициите в нашия град и влизане в професионалния футбол, което бе изпълнено. Клубът няма задължения и е финансово стабилен. Всички задачи за този мандат са изпълнени”, заяви досегашният президент Александър Нанков в отчета си, който бе приет единодушно от членовете на Общото събрание.

Втората точка бе за промяна в името на клуба или по-скоро корекция в наименованието. Предложението бе на Стефан Атанасов за по-лесна работа с официалните документи. Прието бе занапред клубът вместо Сдружение с нестопанска цел „Етър Велико Търново” да се казва Сдружение с нестопанска цел „ФК Етър ВТ”. Клубната емблема няма да бъде променяна. Тя е патентована от Фенклуб „Етър” и по предложение на Цветомир Бояджиев ще бъде сключен договор с клуба за безвъзмездното й ползване върху екипировката и всички отличителни знаци, свързани с дейността на „ФК Етър ВТ”.

Третата и основна точка бе освобождаване на досегашния Управителен съвет и избиране на нов. Поради изтичане на досегашния тригодишен мандат сегашните членове бяха освободени. Предложени бяха пет имена, които бяха избрани единодушно. Това са Красимир Балъков, Цанко Цветанов, проф. Георги Камарашев – зам.-кмет на Община В. Търново, Петър Колев – управител на „Тремол” и Александър Нанков, който по решение на новата управа отново ще бъде президент (председател) на клуба. За първи път в сегашния футболен клуб официално влиза и представител на местната община.

Александър Нанков обяви и една структурна промяна в спортно-техническия щаб. Стефан Атанасов става спортен директор на „ФК Етър ВТ”, а за администратор е назначен дългогодишният секретар на Зоналния съвет на БФС Страцимир Тинчев.

Групата на Спартак Вн за Радомир

"Соколите" гостуват в събота

Спартак Вн намери заместник на контузен белгиец

Голмайсторът на втория тим е решението на проблема

Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки