По 10 лева билета за Радник Биелина

Феновете могат да се сдобият с пропуски и в мрежата на Eventim

По 10 лева билета за Радник Биелина

 Ръководството на Берое стартира продажбата на билетите за мача от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоят е в четвъртък, 30 юни, от 20:30 часа на стадион „Берое" в Стара Загора, а реваншът е седмица по-късно.

Цената на талоните е 10 лева. 5 пъти по-скъпо (по 50 лева) ще са пропуските за VIP зоната. Входът за деца до 7 г. е безплатен, но без осигурено място. Местата, посочени на талоните, ще се спазват!

Феновете могат да се сдобият с пропуските от мрежата на Eventim. Местата в Box от 1 до 6 са запазени за привърженици на гостуващия отбор и няма да бъдат пускани в продажба. Местата в Box 109 по традиция са запазени за организираните фенове на Берое и също няма да бъдат продавани в мрежата на Eventim. Местата в Box 24 могат да бъдат пуснати допълнително.

Пропуските могат да бъдат закупени чрез един от следните начини: Онлайн в системата на eventim Включена е опцията Print@Home; На четирите каси на Eventim в Стара Загора: 1. ТЕХНОПОЛИС - бул. „Никола Петков" (до Парк Мол), 2. OMV Дезинтегра-тор - бул. „Руски", 3. OMV Стара Загора - Три Чучура -кв. „Три чучура", 4. Български пощи - ул. „С8. Княз Борис I" 81.
Билети ще бъдат продавани и на касите пред стадион „Берое" 8 деня на срещата (30 юни).

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки