Ивайло Йорданов: С тази кратка подготовка, резултатът е реален (ВИДЕО)

Иво Иванов е съгласен с нашето решение да го оставим на пейката

Ивайло Йорданов: С тази кратка подготовка, резултатът е реален (ВИДЕО)
Ивайло Йорданов, който има лиценз за евротурните и води Берое срещу Радник при нулевото равенство в Стара Загора, заяви, че основният проблем на отбора е липсата на време за подготовка. Йорданов, помощник на старшията Александър Димитров, е записан в УЕФА като старши треньор.
 
„Видя се, че не сме готови, все пак сме на втората седмица. Но момчетата се справиха добре, през по-голямата част от мача контролирахме играта, те имаха само едно положение. С тази малка подготовка този резултат е реален”, започна Йорданов преди „Диема Спорт 2”.
 
„Видяхме много плюсове, минуси, ще направим веднага анализ, още утре сутринта започваме да го гледаме и да си извадим поуките, което е много важно за целия треньорски щаб. Не е лесно да се напаснат всички нови хора във философията, която искаме да изповядваме. Трябва време, защото на този отбор му е необходимо време. Колко време? Зависи от много неща. Надявам се публиката да подкрепя отбора от първата до последната минута. Може да се каже, че това не е добър резултат, защото всички желаехме победата. Все пак е 0:0 не е лош турнирен резултат. Надявам се следващия мач да направим по-добър резултат”, добави бронзовият медалист от САЩ’94.
 
„Ние, когато казваме, че не сме готови, нямаме предвид, че не може да се играе футбол, а че няма достатъчно подготовка за този отбор. Хората на запад се готвят 35-40 дни, а ние сме едва на третата седмица. Искаме да играем добър футбол, да върнем хората по трибуните и най-важното е да побеждаваме”, каза още той.
 
Йорданов не пожела да коментира решението за изваждането на Иво Иванов от стартовия състав.  
 
„Не коментирам стартовия състав, винаги казвам, че всичко, което се случва в отбора, е вътре в съблекалнята.”
 
На въпрос, свързан със селекцията, отговорът беше сходен.  
 

„Ще се повторя, трябва да го обсъдим много внимателно. Ако трябва да вземем, трябва да ги набележим и евентуално да искат да играят за Берое.”  


На пресконференцията Йорданов все пак разясни малко повече около ситуацията с Иво Иванов.

 
„За 17 дни подготовка трябва да отдадем заслуженото на тези играчи. Представиха се максимално, колкото позволява подготовката им. Знаехме, че Радник е опитен отбор, постарахме се да ги затрудним максимално, ако не ме лъже паметта, те имаха само едно положение.”
 
„Мисля, че нашата философия на целия щаб, не искам да се връщам назад във времето, искаме да играем футбол, искаме да върнем хората на стадиона. Вярно е, че има много млади футболисти, в този мач имаме две аркади и един счупен нос, а само два жълти картона.”
 
„Искаме да играем красив футбол. Това е нашата основна цел, за да може да върнем хората на стадиона. Но отбор не се гради за 17 дни.”
 

 

„Това е решение на треньорския щаб, който реши да остави на пейката Иво Иванов. Разговаряхме с него и той е напълно съгласен с нашето решение. Не е вярно, че Ахмед е освободен, за първи път го чувам от вас.”

Напрежение в Милан след фиаското в Рим

Фенове търсят сметка на играчите

ОБЗОР: Отново Леверкузен срещу Рома в полуфиналите на ЛЕ (ВИДЕО)

„Аспирините“ с нов рекорд - 44 мача без загуба след 1:1 в Лондон

Аталанта изхвърли Ливърпул и пренаписа историята си (ВИДЕО)

Салах вкара от дузпа единствения гол в Бергамо

Рома смачка Милан в Европа (ВИДЕО)

Леверкузен на пътя на "вълците" на полуфиналите

Гасперини за реванша с Ливърпул: Най-важният мач в историята

„Наясно сме, че няма да е лесно“, заяви треньорът на Аталанта

Еуфория в Рим! "Олимпико" разпродаден за Рома - Милан

"Вълците" на крачка от трети пореден полуфинал

ОБЗОР: Бенфика и Леверкузен с домакински успехи (ВИДЕО)

Резерви зарадваха "аспирините" - резултати от Лига Европа

Рома мечтае за трети пореден финал в Европа (ВИДЕО)

"Вълците" обезличиха Милан на "Сан Сиро"

Алонсо: Има време за Бундеслигата, мислим само за Уест Хем

Вижте какво заяви треньорът на „аспирините“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки