"Герена" отваря врати от 18:00 ч. за реванша с Марибор

От 17:30 ч. започва продажбата на билетите за местата, останали незаети от фенове със сезонни карти

"Герена" отваря врати от 18:00 ч. за реванша с Марибор

От Левски съобщиха, че стадион "Георги Аспарухов" ще отвори врати за реванша с Марибор от 18:00 ч. "Сините" също така обявиха, че в четвъртък ще се пуснат ограничен брой билети, ако преди това не бъдат подновени абонаментните карти за тези места.

 

Ето съобщението:

 

Уважаеми фенове, обръщаме Ви внимание, че все още има ограничено количество блокирани билети за хората желаещи да подновят абонаментните си карти за сезон 2016/2017.

 

Сезонните талони ще се издават до 17:00 часа в деня на мача-реванш с Марибор, 21.07, в магазина на Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов". Ако останат незаети места, ще бъдат пуснати билети в свободна продажба на касите на улица "Тодорини кукли" 47.

 

Продажбата при налични места ще стартира в 17:30 часа, като отново подчертаваме, че става дума за ограничено количество. Всеки желаещ ще може да закупи по максимум два билета.

 

В 18:00 часа ще бъдат отворени всички входове на стадион "Георги Аспарухов", като ПФК Левски призовава всички привърженици да дойдат по-рано на стадиона, за да не се получат струпвания около подстъпите към съоръжението. 

 

Обръщаме Ви внимание, че във всички сектори на ст. "Георги Аспарухов" ще има налични за закупуване разхладителни напитки и храни.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки