Петрович разочарован: Нямахме късмет+ВИДЕО

"Хеан Деса ми каза, че не е играч за 10 минути, казах му да бяга в съблекалнята"

Петрович разочарован: Нямахме късмет+ВИДЕО

Старши треньорът на Левски Люпко Петрович изрази разочарованието си след равенството на „сините” с Марибор, след което отборът отпадна във втория предварителен кръг на Лига Европа. Сръбският специалист изтъкна и липсата на късмет.

 

„Поздравявам  играчите на Левски за 90-те минути добра игра. Нямахме късмет. Марибор е добър отбор, имаше повече късмет. След равен отива напред. Дадохме всичко от себе си, но отпаднахме. Това е футболът, какво да кажа повече. Пропуснахме много положения. Марибор заслужено отива напред”, каза той.

 

"Отборът на Левски игра наистина много добре. липсваше ни късмет и …не искам да говорим за това, но и съдийството… съдията даде лека дузпа за нас. Имаме една ситуация през второто, която не даде за нас". 

 

"Марибор има опит, футболистите знаят какво да направят, къде да застанат. Така и стана голът", добави специалистът.

 

"Няма какво да говорим повече. Отпаднахме след двама мача без да загубим. Жалко. Сега трябва да подготвим отбора за старта на първенството и да се борим за точки, за побеждаваме в мачовете". 

 

Петрович обясни и  за какво е била разправията с Хеан Деса след последния съдийки сигнал. Наставникът каза, че перуанецът му е обявил, че не е играч за 10 минути. 

 

На въпрос относно слуховете, че може да бъде сменен от поста на старши треньор, Люпко отговори:

 

„Не искам да говоря по тази тема, какво се пише не ме интересува”. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки