Удинезе излъчва контролата с ЦСКА в YouTube

Ка­налът на италианския клуб се казва UDINESE TV, а мачът ще е напълно безплатен за гледане

Удинезе излъчва контролата с ЦСКА в YouTube

Съперникът на ЦСКА в ут­решната контрола - Уди­незе, съобщи, че ще излъ­чи проверката с армейците по своята клубна телевизия. Тя е напълно свободна за достъп през сайта за видеосподеляне youtube.com. Ка­налът на италианския клуб се казва UDINESE TV. Мачът ще е напълно безплатен за гледане. Той може да бъде проследен и по платения канал Диема Спорт 2.

Фриуланите също така нап­равиха промени в своята програма за лятната подготовка. Те обаче не касаят пря­ко двубоя с армейците. Ита­лианците трябваше да игра­ят с Бешикташ ден след про­верката с ЦСКА. Удинезе обаче е сменил турския гранд с Ал Аин. Спарингът ще е в Австрия 24 часа след мача в София. 17-ият в Серия А ще иг­рае още с Акхисарспор, Ал Хилал и Мидьлзбро на 3 август на своята "Дачия Арена" 8 Удине.

Италианците в момента са на лагер в австрийския ку­рорт Бад Блайберг и ще пъту­ват до София специално за проверката с ЦСКА. Чуждест­ранният тим няма да разчита на част от своите национали, които са получили по-дълга по­чивка. Други обаче като кри­лото Емил Халфредсон ще са на линия за проверката с ар­мейците.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки