Левски: Европа се диви на страстта и неописуемата любов на "сините" фенове

Ръководството на "сините" "се поклони" пред хилядите на "Герена", които оставиха сърцата си по трибуните

Левски: Европа се диви на страстта и неописуемата любов на "сините" фенове

Ръководството на Левски изкара огромната си благодарност и признателност към публиката на отбора след отпадането от Лига Европа. "Сините" направиха 1:1 с Марибор и това не стигна за продължаване към третия предварителен кръг, но около 18 000 привърженици на "Георги Аспарухов" създадоха страхотна атмосфера и не спряха да подкрепят отбора.

Ето обръщението на Левски към феновете без редакторска намеса:

ПОКЛОН!

Вчера публиката на Левски записа поредната си победа. Днес всички говорят за великите „сини“ фенове. Европа се диви на страстта и неописуемата любов на привържениците към клуба.

Дори в миговете, когато отборът не побеждава. Тогава „синьото“ море отново ехти. По-силно от всякога. А над него е само небето. Над привържениците на Левски никой. Няма думи, които да опишат чувството, когато дори след неуспех хиляди викове те карат да летиш и да вярваш, че следващия път ще успееш. Ще успееш заради детските усмивки, заради семействата дошли заедно да видят любимия Левски. Заради всички „сини“ сърца, които ти напомнят, че не победата на всяка цена е заветната цел, а онази неописуема, граничеща с лудост любов.

Това е Левски! Това са „сините“ фенове. Винаги верни. До последната минута... И след нея.

Благодарим Ви, че отново ни напомихте с вика „Никога не ще останеш сам“, че вървим заедно в борбата. Че минаваме заедно през бурите и ще бъдете винаги до нас, както на върха така и в моментите на неуспехи.

Вие сте и винаги ще бъдете победители!

Поклон пред хилядите на „Герена“, които вчера оставиха сърцата си по трибуните. Поклон пред всички фенове по целия свят, които носят Левски в душите си и са го подкрепяли винаги и с цената на всичко.

Днес ние се събудихме по-силни заради вас!

С признателност,

Ръководство, треньорски щаб, футболисти и служители на ПФК Левски

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки