Чакмаков: Няма да участвам в никой ЦСКА

Вчера Аклександър Чакмаков отказа да се занимава с футбол, а "ЦСКА Завинаги" прекратява дейността си

Чакмаков: Няма да участвам в никой ЦСКА

Председателят на сдруже­нието "ЦСКА Завинаги" Алек­сандър Чакмаков заяви пред "Тема Спорт", че няма намере­ние да участва под никаква форма в никое ЦСКА. Армейците ще участват в Първа лига, а мал­ка група фенове и ветерани се опитват да създадат свой клуб в А регионална група, кой­то да се казва ЦСКА 1948. Обя­веният за член на УС на друже­ството ФК ЦСКА 1948 Ангел Рангелов заяви онзи ден пред "Тема Спорт", че Чакмаков ще е един от спонсорите на ти­ма в четвърта дивизия, но бизнесменът категорично оп­роверга това.

"Ще го кажа кратко и ясно -няма да участвам в никой ЦСКА, който е свързан с футбо­ла, без значение в коя дивизия ще играе. Нямам такива наме­рения. Също така ще помоля името ми да не бъде забърква­но в спекулации", лаконичен бе по темата Сашо Чакмаков.

Аклександър Чакмаков се отказа да се занимава с футбол, а "ЦСКА Завинаги" прекратява дейността си. Управителният съвет на организацията свиква общо събрание на 8 септември, на което ще бъде приет фи­нансовият отчет и ще бъде взето решение за спиране на дейността.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки