ЦСКА показва основния екип с лого на спонсор в петък

„Няма да имаме проблеми със Славия”, смята Петър Жеков

ЦСКА показва основния екип с лого на спонсор в петък

ЦСКА ще представи новия си официален екип в мача със Славия в петък, като в клуба очакват на фланелките да бъде поставено и логото на генералния спонсор.

Преговорите с компанията се намират на финалната права и от "Армията" заявиха, че през тази седмица би трябвало да има официална договорка по този въпрос.

"В мача със Славия ще покажем официалните си екипи, а очакваме на тях да бъде и логото на новия спонсор. През тази седмица се надяваме да имаме окончателна договорка", заяви ръководен фактор на ЦСКА пред "Тема Спорт".

За последно армейците рекламираха основния си спонсор преди 3 години, когато носеха логото на мобилен оператор. С идването на Александър Томов обаче договорът изтече. Лупи обещаваше десетки пъти, че ще намери нов спомоществовател, но това така и не се случи.

С идването на Гриша Ганчев обаче отношението на потенциалните спонсори към ЦСКА се промени и вече няколко фирми са проявили интерес да помагат на клуба.

Междувременно голмайстор №1 в историята на А група Петър Жеков коментира плановете на група привърженици да си направят свой клуб в А регионална група.

"Много съм впечатлен от подкрепата на феновете срещу Удинезе. Имаше над 10 000 привърженици и това слага точка на всякакви спорове кой ЦСКА е истинският и кой е подкрепен от публиката. Стига сме ги дъвчили тези глупости, ами да се съсредоточим върху мачовете от Първа лига. Не мисля, че има нужда от втори ЦСКА в А регионална. Щели да играят до летището, обаче никой не казва откъде ще намерят пари и кой ще ходи да ги гледа там. Дори и да има такъв клуб, му давам време да издържи най-много до Нова година. Но според мен изобщо няма и да започнат активна дейност. От въздух футбол не се прави, а те на този етап само говорят общи приказки. През първия сезон на ЦСКА ще му е трудно да вземе титлата. Не казвам, че е невъзможно, но отборът има нужда от поне още една година, за да се сработи, отрака и понатрупа опит."

"Младите момчета още действат припряно, липсва им рутина, която се придобива с мачовете. Срещу Удинезе беше добро представяне, но може и далеч по-силно да играем. Освен това са нужни още поне един-двама нови. Ицо Янев си каза, че му трябва централен нападател. Нека имаме малко търпение към този отбор и съм сигурен, че през следващия сезон като нищо ще е най-добрият в България. Сега обаче не бива да се изхвърляме с прекалено високи очаквания. Очаквам победа още на старта срещу Славия. Не вярвам ЦСКА да има проблеми в първите кръгове, защото превъзхожда значително съперниците, които ще срещне в тях", завърши Жеков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки