Ботев: Ще покажем кой е отборът на Пловдив

"За една голяма част от града страстната седмица вече започна"

Ботев: Ще покажем кой е отборът на Пловдив
От Ботев (Пловдив) разпространиха надъхващо видео преди дербито, в което Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев и Мартин Димитров се обръщат към феновете. Битката за Пловдив е в събота от 19:00 часа на стадион "Лазур" в Бургас. Видеото бе публикувано на фенския сайт на канарчетата bultras.com, като бе придружено със следния текстов призив:

"За една голяма част от Пловдив страстната седмица вече започна. Седмица, в която емоцията надделява над разума, а нощта и деня се сливат в едно. Няма и не трябва да има грам съмнение, че домакинството на стадион "Лазур" ще бъде поредният ад за съперника ни, независимо че срещата ще се играе на 250 километра от нашия дом. Бургас е градът, от който пазим толкова добри спомени. Градът, в който преживяхме уникални европейски вечери и градът, в който 15 000 жълто-черни сърца атакуваха Купата на България, правейки един от най-големите десанти на българската сцена. Готови ли сте за още един вълнуващ епизод на Bultras on tour - Бургас, но този път срещу градския ни съперник? Нека заедно изпълним трибуните и с мощни песни дадем криле на футболистите ни в дербито и стартиращото първенство!", се каза в съобщението.

"Жълто-черни приятели, намираме се на прага на новия сезон. Принудени сме да го започнем далеч от дома. Връщаме се обаче на едно добре познато място - стадион "Лазур"; в Бургас. Очаква ни битка с градския съперник, която сме решени да спечелим. Сигурни сме, че ще напълните стадиона и че ще победим и ще покажем кой е отборът на Пловдив. Очакваме вашата гореща подкрепа от трибуните", казват от видеото Балтанов, Неделев и Димитров. Балтанов ще бъде в агитката на канарчетата, тъй като е контузен и е аут за половин година. 
Локо (Пловдив) ще бъде без петима играчи за мача с ЦСКА 1948

Вижте и кои са те

Френски гранд иска звездата на Локо (Пд)

Нтело прави все по-силно впечатление

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Локо Пд със "синьо" оръжие на "Овча Купел"

Мартин Петков картотекиран

Локо Пд пусна билетите за Етър

Двубоят е в петък

Крушарски е категоричен: Томаш остава начело на Локо (Пловдив)

Босът на "смърфовете" прие спокойно загубата от Крумовград

Крушарски след резила: Вадим поуки да се променяме!

"Динко Хоркаш ще седи на пейката, щом не иска да преподпише", запъна се босът на Локо (Пловдив)

Томаш обяви групата на Локо (Пловдив) за мача с Арда

Вижте и кои са избраните футболисти за мача

Бивш футболист на Локо (Пловдив) подсили шампиона на Бахрейн

Лукас Салинас вече е ново попълнение на Ал Халдия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки