Левски тренира без двама

Групата беше запълнена от юноши, дошли от база ''Раковски''

Левски тренира без двама

Отборът на Левски проведе своята сутрешна тренировка в пълен състав без трайно контузените Мехди Бурабия и Деян Иванов. И сега групата беше запълнена от юноши, дошли от база ''Раковски'', съобщава фейсбук страницата "Сини тренировки".

 
Роко Перота изненада левскарите с доста интересни бегови и кондиционни упражнения , като бяха използвани различни препятствия за отскоци, теглене на шейни с тежести, колчета и др.
 
След като загряха добре, момчетата на Люпко Петрович бяха разделени на групи в двете половини на игрището, като в едната бяха атакуващите футболисти, а в другата дефанзивните. Първите имаха за цел с пасове от въздуха да обстрелват вратата, пазена от Боян Йоргачевич и Иван Чворович. Нападателите бяха захранвани с топки след центрирания от двата корнера на Станислав Иванов и Петър Иванов. Атакуващите упражнения бяха водени от помощник-треньора Асен Букарев.
 
На другата половина от игрището защитниците трябваше да изчистват центрираните топки от Франсис Нар и Хеан Деса, като там стриктно следеше за спазване на указанията старши треньорът Люпко Петрович.
 
Второто упражнение, водено от Асен Букарев , футболистите имаха за цел да обстрелват едната врата след двойни извеждащи пасове помежду си. Имаше и бас между Асен Букарев и нападателите с треньора на вратарите Валентин Захариев, Боян Йоргачевич и Иван Чворович за брой отбелязани голове след десет изстрела на офанзивните играчи. В крайна сметка вратарите надделяха, а полевите играчи трябваше да направят по десет лицеви опори в жегата на ''Герена''.
 
В края на тренировката фен на Левски поиска автографи върху шалче на по-голямата част от своите любимци.
 
Второто занимание на ''сините'' днес е от 18:30 часа. В сряда от 19:00 ч е контролата срещу Витоша (Бистрица) на "Герена". 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки