Синът на Херо влиза в треньорския щаб на Царско село

Димитров-младши, който е студент в НСА със специалност “Футбол”, ще бъде помощник треньор на новака във Втора лига

Синът на Херо влиза в треньорския щаб на Царско село

Синът на старши треньора на казахстанския Иртиш (Павлодар) Димитър Димитров - Виктор, тръгва активно по стъпките на баща си.

Димитров-младши, който е студент в НСА със специалност “Футбол”, ще бъде помощник треньор на новака във Втора лига Царско село (София). Така Малкия Херо ще трупа опит край старши треньора на дебютантите в професионалния футбол Тодор Янчев.

Виктор Димитров е роден през 1994 година, играеше централен нападател в школата на Черноморец (Бургас) и доста треньори му предричаха бляскаво бъдеще.

Но ужасна контузия, получена на мач между училищни отбори, сложи край на кариерата му в съвсем млада възраст. Той обаче продължи пътя си в най-великата игра, като реши да стане треньор.

Царско село е един от поканените отбори в професионалния футбол и заедно с Левски (Карлово) влизат във Втора лига от долните етажи на “В” група.

Но и двата отбора не могат да се сравняват със създадения само преди по-малко от година Локомотив 1929 (София), който игра един сезон в Столичната “А” група, преди да бъде повишен през две нива.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки