Барбара играе футбол и обича Формула 1 (СНИМКИ)

"Веднъж в Банкок прочетох 400 страници за един ден", хвали се Палвин

Барбара играе футбол и обича Формула 1 (СНИМКИ)

Моделът Барбара Палвин бе сред специалните гости на централната трибуна по време на Гран при на Унгария миналата седмица.

Тя обожава високите скорости и рядко пропуска стартовете от Формула 1 в родината си. Победата на легендарната писта „Хунгароринг“ грабна Люис Хамилтън, но с излъчването си Барбара определено накара някои да забравят за пилотите на Мерцедес. Модни скаути я откриват през 2006 г. в Будапеща, когато е била на 13 г.

Палвин бързо се превръща във феномен, изгрява в най-елитните списания, снима с най-известните фотографи и за най-големите марки. Пробива първо на азиатския пазар, а не както повечето й колежки - на американския. Барбара е известна с това, че винаги е жизнерадостна и има своя теория за моментите, които ни правят щастливи.

През февруари 2012 г. става посланик на „L’Oreal“, а 4 години по-късно е на корицата и на „Sports Illustrated“. Подвластен на чара й е и самият Джорджо Армани, който я прави лице на един от емблематичните си аромати - „Acqua ди Gioia“. На подиума дебютира в ревю на „Прада“ по време на седмицата на модата в Милано през февруари 2010 г. След две години вече е част от шоуто на „Victoria s Secret“.

Палвин често е сравнявана с руския модел Наталия Водянова. „Спряхме се на Барбара, защото тя притежава изискана красота. Носи у себе си кръстоска между младата Брук Шийлдс и Наталия Водянова“, казва в интервю редакторката на британския „Vogue“  Миранда Алмонд. Любимите модели на самата Палвин пък са именно Водянова и Кейт Мос. През настоящата година брюнетката е класирана на 14-то място в класацията на най-добре платените модели в света. Скритите таланти на Барбара са три - добър готвач е, обича да пее и да играе футбол.

„Също и чета много. Веднъж в Банкок прочетох 400 страници за един ден. Имам и още един талант. Много добра съм в запомнянето на номера. Ако някой ми даде адрес или телефонен номер, ще го помня дори и след два месеца“, споделя унгарката.

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Авто-мото изложбата "Ние сме България" се провежда този уикенд край Варна (СНИМКИ)

Събитието представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България

Божинов облича екипа на Етър

Бившият нападател ще бъде част от празника на "болярите"

Капитанът на Лудогорец чете на деца

Инициативата се проведе в НУ “Васил Левски” в град Лозница

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки