Награда от $22 000 за „Мис Бум Бум” (СНИМКИ)

В конкурса за най-хубаво дупе е включен и 100 м спринт

Награда от $22 000 за „Мис Бум Бум” (СНИМКИ)

Бразилия не е само футбол, карнавал и олимпиада. Това доказват 27-те дами, които дават мило и драго, докато се съревновават за поредна година в конкурса „Мис Бум Бум“ - за най-красиви дупета на планетата.

Надпреварата е в Сао Пауло - града, който сякаш остава в сянката на Рио де Жанейро, където се провежда олимпиадата. През последните дни там се разхождат полуоблечени девойки, които са обединени от красотата на задните си части.

По този начин организаторите на надпреварата "Мис Бум Бум" за званието "най-красиво дупе" решиха да напомнят за предстоящия финал, който ще се състои по-късно през годината - на 9 ноември, само ден след изборите за президент в САЩ.

Традиционният конкурс - показване на задните части се състои не само в дефилиране по подиума пред строгото жури и възгласите на неравнодушните зрители. Дамите репетират цяла година как да показват своите прелести като се надяват и да спечелят паричната награда от 22 хиляди долара.

Част от съревнованието е да пробягат 100 метра спринт по улиците на Сао Пауло. След тази надпревара по улица „Даулисга” се стигна до разбираеми затруднения в трафика. По-късно дамите си организираха гореща фотосесия, кадри от която придобиха голяма популярност в мрежата.

Организаторите коментират, че Ким Кардашиян може само да завижда на формите на кандидатките за титлата. През оставащите месеци дамите ще трябва да дадат максимума от себе си, за да получат максимален брой телефонни обаждания, за да ги изпратят на финале гранде. В състезанието дори има майка и дъщеря, които едновременно се състезават за приза.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки