Аня Персон пред Novsport.com: В Банско ще се получи забавно състезание

Шведската звезда на световните ски алпийски дисциплини Аня София Тес Персон след пристигането си на летище София заяви пред насъбралите се журналисти, че въпреки известните проблеми през сезона тя се чувства отлично, надявайки се да сложи край на лошия си късмет и да спечели няколко състезания в Банско

Аня Персон пред Novsport.com: В Банско ще се получи забавно състезание

Шведската звезда на световните ски алпийски дисциплини Аня София Тес Персон след пристигането си на летище София заяви пред насъбралите се журналисти, че въпреки известните проблеми през сезона тя се чувства отлично, надявайки се да сложи край на лошия си късмет и да спечели няколко състезания в Банско.


- Какво очаквате от престоя си в България?

- Ако трябва да бъда откровена, това е първото ми посещение в България. Смятам, че новата култура и преживявания ще ни предложат много забавления.

­- Как се чувствате този сезон?

- Лошият късмет ме преследва в няколко поредни състезания и се надявам, че добрата форма ще ми помогне да направя няколко добри спускания и да спечеля няколко точки за Световната купа.

- Какво мислите за Банско?

- Радвам се, че ще опитам нещо ново и, че ще разпространим Световната купа към още една страна и нация извън централна Европа. Доволни сме от факта, че хората тук ни очакват с подобно нетърпение.

- Очаквате ли изненади?

- Едно момиче от отбора бе тук преди известно време и от думите й стана ясно, че трасето е добро и  взискателно в технически аспект. Предполагам, че ще се получи забавно състезание.
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки