Пълно безсилие и безвремие на "Герена"

Сегашното положение не подхожда на Левски и фено­вете му

Пълно безсилие и безвремие на "Герена"

В последните дни ръковод­ството на Левски не спира да чупи глупомера, реди гаф след гаф и се чуди зад кой гръб да се скрие. От тази гледна точка на "Герена" са заприличали на партизани. В понеделник сини­те поискаха от БФС справка за това колко чужденци от ЕС е картотекирал Лудогорец. Из­ложиха се като кифладжии - все едно щяха да хванат разградчани по бели гащи и да ги изло­вят с нередовни играчи. Инте­ресното е, че го направиха "Във връзка с множеството запитвания от страна на привърженици и спонсори на Левски и за да се избегне всякак­во съмнение в спортно-техни­ческото ръководство"?! При това след направена справка в някакъв си сайт...

Ясно е, че с този си ход от "Герена" явно целяха поддържане на огъня открит срещу родната цен­трала след мачовете с Монта­на и Локо Пд, в които Левски бе ощетен. Но го направиха толкова некомпетентно, че след това бяха направени на "две стотинки" от изпълни­телния директор на Лудого­рец Ангел Петричев. Който дори си позволи да каже: "Пър­воначално мислехме да не пу­снем жалба. Но когато видях­ме, че колегите от Левски не се отдават на радостта от победата, а търсят под вола теле, го направихме". Реакция на тези думи нямаше. Нямаше и по повод на наказанието на Прохазка, а само оправдания. Вместо да възнегодуват от санкцията, от "Герена" се скри­ха зад феновете си. За пореден път минаха в нелегалност, а после се чудят защо никой не ги взима насериозно. Поне да бяха казали едно "Не сме съглас­ни", вместо това се оправдават като ученици, получили двойки. И по-лошото - правят го анонимно. Къде са собстве­ниците на клуба? Къде е много­бройното ръководство? Си­гурно са минали в нелегалност -така, както някои не са излиза­ли от такава. Или пък просто не трябва да "скачат" на опре­делени хора.

Явно на "Герена" живеят в безвремие. Безсилието на поч­ти всички нива е пълно и всеки чака да види какво ще става на 30 август... Дано нещо се случи. Защото сегашното положение не подхожда на Левски и фено­вете му.

Янаки Димитров, в. "Тема Спорт"

Днес е паметен ден за световния баскетбол

Майкъл Джордан спира със спорта на 16 април 2003 г.

Левски - Напук на всичко!

Пропадането на "сините" продължава, но всичко е точно

И школата на Левски е кръгла нула!

На „Герена“ не могат да се съвземат, след като бившия шеф Йончо Арсов отнесе ценната флашка

Бандата на невинните

На "Герена" няма нито един отговорен за резултатите и дълговете

Футболна еуфория завладява Добрич

Добруджа играе най-важния си мач от 21 години насам

Ще изхвърлят ли съдиите Черно море от тройката

Отношение по темата взеха треньорът Илиев и капитанът Димов

Непостоянството на Костов

Треньорът затвърди стара слабост

Всички червени картони на Роналдо през годините

Португалецът с грозна проява в Саудитска Арабия

Левски отново е тъжна картинка!

"Сините" вече не са опонент на Лудогорец и ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки