В София и Плевен празнуваха среброто на Демирева

Луд купон кипя в родния дом на олимпийската вицешампионка

В София и Плевен празнуваха среброто на Демирева

Луд купон кипя в родния дом на олимпийската вицешампионка в скока на височина от Рио де Жанейро Мирела Демирева, предаде БТА. Нейните родители Валя и Красимир Демиреви, също бивши атлети, приемат поздравления в апартамента си в столичния квартал "Герена".

"Целият блок празнува, фойерверки има, каза Валя.- Много, много сме щастливи. Бях сигурна, че Мирела ще скача добре. Тук всички у дома сме превъзбудени. Скачаме, викаме, в прединфарктно състояние сме. Това е най-щастливият ден - детето ни е с медал на Олимпийски игри".

Много емоционално семейството прие класирането на дъщеря им за финала преди два дни, но сега партито е за всички съседи. Поздравления родителите на медалистката приемат и по телефона. Връзката с тях е непрекъснато заета, но те не пропускат да върнат обаждане, за да уважат радостта на всички фенове на леката атлетика у нас.

За Мирела предстоят участия в турнири от Диамантената лига и първоначалният план е тя да не се прибира в от Рио в София, а директно да лети за Холандия, където тренира.

"Сега нещата може да се променят. Може Мирелка да се прибере преди турнирите", сподели Валя Демирева.

Щастливата майка сподели, че родният Плевен май е празнувал целият град, според нейните близки там.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки