Александър Тунчев пред Novsport.com: Не съм отказал на ЦСКА

Бившият капитан и шампион с ЦСКА - Александър Тунчев, продължава да се подготвя индивидуално по строго определен режим, след като преди дни напусна лагера на Лудогорец

Александър Тунчев пред Novsport.com: Не съм отказал на ЦСКА

Бившият капитан и шампион с ЦСКА - Александър Тунчев, продължава да се подготвя индивидуално по строго определен режим, след като преди дни напусна лагера на Лудогорец.

„Бих желал да споделя, че не съм бил изгонен от Лудогорец, а просто селекционерът Ивайло Петев прецени, че за момента няма нужда от мен. Може и страхът от получаване на нови-стари контузии да са били определящи при вземането на решението му, но всичко между нас приключи в духа на коректния тон. Дните прекарани с господин Петев бяха изключително важни за мен и ми помогнаха да навляза в добър тренировъчен ритъм, който ще ми е от полза при следващи натоварвания. Лудогорец имат страхотен колектив и условия за работа и им желая успех срещу Динамо Загреб”, сподели Тунчев пред Novsport.com.

Паралелно с ежедневните тренировки преминалият през Лестър защитник очаква в скоро време позвъняване от личния си менажер Лъчо Танев относно опциите за бъдещият му тим.

„Все още няма нищо сигурно, а само интерес от няколко клуба, с които господин Танев контактува. Когато има нещо черно на бяло, всичко ще бъде оповестено. Само мога да споделя, тъй като чета много критики и обиди по мой адрес затова, че съм отказал на ЦСКА, това не е вярно. ЦСКА си остава част от мен, бил съм капитан и шампион с този отбор. Истината е, че реално ЦСКА не са ме потърсили за възможността да играя при тях, а не че аз съм отклонил тяхна покана. Без особено значение е дали ще играя у нас или в чужбина, по-важното е да намеря отбор, който да разчита на мен и оттам да си върна познатата форма, с която многобройните приятели на футбола ме познават и помнят“, завърши игралият 21 мача с националната фланелка футболист.

КИРИЛ ЕВТИМОВ

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки