Николай Киров: Част от новия треньорски екип вече дойде

Водилият Ботев срещу Нафтата треньор работил в психологически план

Николай Киров: Част от новия треньорски екип вече дойде

Временно изпълняващият длъжността старши треньор на Ботев (Пд) Николай Киров сподели впечатленията си от мача с Нефтохимик в 5-ия кръг на Първа лига, спечелен с 2:1. 

 
„Няма какво да си говорим – за 3 дни не може да се направят чудеса. Повече се работеше от психологически аспект – да имат момчетата по-голяма увереност, оттам да правят по-добри комбинации и да вкарват голове.” 
 
„В българския футбол станаха естествени тези треньорски смени, което не е нормално. Всяка промяна води до напрежение в съблекалнята, винаги го отнасят треньорите, но всеки по някакъв начин е допринесъл в кавички да е в това състояние отборът, но се радвам, че днес успяха да победят. Имат 2 седмици да работят сега и с още 1-2 победи ще си дойдат нещата на мястото”, каза Белия пред „Диема Спорт”.  
 
Запитан дали иска да остане в щаба на новия наставник Николай Митов, Киров отвърна:
 
„Не са коментирани такива неща. Всичко е ясно, идва изцяло нов екип, даже част от екипа вече е на базата. Пожелаваме успех на новия екип и се надяваме Ботев да заприлича на отбор, който да играе атрактивен футбол и да радва феновете, най-вече.” 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки