Дейзи намира баскетбола за възбуждащ (СНИМКИ)

„Снимането на порно никога не е пречило на връзките ми"

Дейзи намира баскетбола за възбуждащ (СНИМКИ)

На 32 години Дейзи Мери, чието истинско име е Британия Очоа, е сред най-популярните порно актриси, макар вече да се оттегли от индустрията.

С над 400 филма зад гърба си Дейзи снима първата си лента малко, след като навършва 18 г.

Освен във филми за възрастни изкусителката се е появявала и в няколко музикални клипа, като има епизодични роли в част от най-популярните американски сериали. Голямата страст на Дейзи след секса, разбира се, е баскетболът. Тя е запален фен на ЛА Лейкърс и има запазени места на терена за всяко домакинство на „езерняците”.

„Намирам баскетбола за секси и много възбуждащ. Като малка започнах да посещавам мачове, за да привличам вниманието на момчетата, но после разбрах, че гърдите ми правят това по-добре”, откровеничи Дейзи.

„Изборът ми да снимам порно бе напълно съзнателен. Това ми донесе много контакти и финансова независимост.  Не съжалявам за избора си, но този занаят не ми липсва. Сега имам повече време за себе си", признава цицорестата красавица.

„Снимането на порно никога не е пречило на връзките ми. Във филмите всичко е една постановка, пазя най-доброто от себе си за гаджето ми”, споделя изкусителната американка. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки