Изведоха с полиция треньора на Марек при гостуването на Пирин (ГД) (ВИДЕО)

Треньорът на дупничани Борис Кръстев се скара с футболиста на Пирин Иван Спахиев и настана масово меле

Изведоха с полиция треньора на Марек при гостуването на Пирин (ГД) (ВИДЕО)

Пирин (Гоце Делчев) победи Марек с 3:0 в мач с много емоции от четвъртия кръг на Югозападната трета лига.

Първото полувреме завърши с червени картони, а срещата беше прекратена за близо 4 минути в 42-ата минута. Тогава наставникът на Марек Борис Кръстев и футболистът на Пирин Иван Спахиев си размениха реплики до страничната линия и последва бутане и блъскане на футболисти на двата тима. Главният съдия Светослав Михайлов, който допусна много грешки, показа червени картони на Спахиев и на Кръстев. Старши треньорът на дупничани беше изведен с полиция от терена на градския стадион в Гоце Делчев и отведен на трибуните. 

Резултатът за домакините откри в 38-ата минута именно Спахиев. На полувремето заради контузия беше заменен нападателят на домакините Борислав Хазуров. След почивката домакините нанесоха своя удар с втория гол на Борис Шабанов в 55-ата минута. След още десет минути Радослав Анев със страхотен удар от 30 метра оформи и крайното 3:0. Малко по-късно Мариян Ловков удари греда за неврокопчани. 

Така възпитаниците на Анатоли Тонов продължават битката за промоция в професионалния футбол без загуба, докато Марек просто ще доиграва сезона. Двата отбора ще се срещнат отново след седмица в Гоце Делчев, но този път за купата на България.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки