Лудогорец: Ние сме дълбоко възмутени от упражненото насилие върху възрастни хора

"Убедени сме, че бабаитите, които избиват комплекси върху беззащитни хора, ще си понесат последствията"

Лудогорец: Ние сме дълбоко възмутени от упражненото насилие върху възрастни хора

Лудогорец излезе с отворено писмо заради случилото се с фенове на тима на прибиране от Враца след мача от турнира за Купата на България срещу Ботев. От клуба остро осъдиха действията на хулиганите и благодириха на органите на реда и кмета на Враца Калин Каменов. 

 

Ето какво гласи писмото:

 

Ръководството, треньорският щаб и футболистите на ПФК „Лудогорец“ благодарят на правоохранителните органи и на кмета на Община Враца г-н Калин Каменов за бързата реакция по изясняване на инцидента, при който беше упражнено насилие върху привърженици на ПФК „Лудогорец“ непосредствено след мача ПФК „Ботев“, Враца – ПФК „Лудогорец“.

 

Ние сме дълбоко възмутени от упражненото насилие върху възрастни хора, които са пропътували стотици километри, за да подкрепят в дъжда любимия си отбор.

 

Имайки предвид бързите действия на местната полиция и прокуратура във Враца сме убедени, че бабаитите, които избиват комплекси върху беззащитни хора, ще си понесат последствията. Нека това бъде урок и пример за всички, че в България има закони и всеки ще си получи заслуженото.

 

Ръководството на ПФК „Лудогорец“ ще следи внимателно развоя на делото, както и всички случаи, в които се посяга на жени, деца и старци, дошли да подкрепят любимия отбор.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки