Дани Пеев: Извинявам се на всички деца за постъпката си (ВИДЕО)

Аз доста пъти съм побеждавал ЦСКА и бях уверен, че ще успеем

Дани Пеев: Извинявам се на всички деца за постъпката си (ВИДЕО)
Капитанът на Локомотив 1929 (София) Даниел Пеев се извини на всички деца, гледали мача с ЦСКА-София (2:1) и видели постъпката му в 87-ата минута, когато халфът си изпусна нервите. 31-годишният хвана за гушата и лицето колумбиеца Рафа Перес и го свали на земята, а след това стана масово меле. Съдията Ангел Ангелов изчака страстите поне малко да се уталожат и изгони Пеев с директен червен картон, както и Перес с втори жълт.
 
„Не играя без пари, но играя за такива мачове. Доста пъти съм имал удоволствието да играя срещу ЦСКА, доста пъти съм губил и побеждавал. Миналия път с Локомотив пак ги отстранихме за купата. Най-хубавото е, че утре всеки като те види по улицата всеки ще те гледа с уважение. Поздравявам и футболистите на ЦСКА, те също се бориха, но смятам, че съвсем заслужено днес продължихме и зарадвахме всички хора на стадиона.”
 
„Гледайки класирането, сме доста назад и не отива на клуб като Локомотив да сме назад. Гледайки обаче играта ни, със сигурност не изглеждаме зле. Наистина, допуснахме някои грешки, смениха се футболисти, смятам, че все по-добре ще изглеждаме. Смятам, че вървим в една позитивна линия и днес го доказахме.”
 
„Стигал съм няколко пъти до финала. Смятам, че играем добър футбол, но все още е твърде рано. Това е първи кръг. Но Локомотив винаги е имал амбиции за купата и аз не смятам, че няма какво да губим. Напротив, ние сме футболисти на Локомотив и искаме да побеждаваме за купата.”
 
„Разбира се, че очаквах победата. Аз доста пъти съм побеждавал ЦСКА и бях уверен, че ще победим.”
 
„Няма какво да ни е яд, че не сме в Първа лига. Ние си знаем какво се случва, аз доста години съм тук. Радвам се, че ние си вървим по пътя така, както трябва да бъде – честно, без никакви глупости. Когато ни дойде времето и когато си заслужим, ще отидем в Първа лига. Рано или късно Локомотив ще бъде там, без значение дали аз ще съм тук. Но ние си вървим по един път, направихме си базата, вече има много повече дечица, които да тренират тук и това е най-важното.”
 
„Като цяло мисля, че българските футболисти са подценявани в родината ми, което е доста жалко. Аз няколко години съм играл в чужбина и много добре знам, че към чужденците много повече се изисква. Но това не е моя работа. Ние също имаме двама гърци в отбора, аз ги поздравявам, много добри момчета, които се трудят и днес играха много добре.”
 

„Тук е моментът да поздравя съдията, още повече да се извиня искрено на всички деца, които са гледали мача, защото аз им показах как не трябва да се постъпя – недопустимо е така да реагирам, без значение какво се е случило, аз съм си изградил някакво име и би трябвало да бъда пример за подрастващите, така че моите извинения към всички деца, които са гледали този мач. Така не трябва да се прави”, каза Пеев пред журналисти, сред които и репортер на Novsport.com.  

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки